To je to što me zanima!

Kakav otac, takav sin! Cristiano Ronaldo oduševio fotografijom

Danas sa svojim partnerom, napisala je portugalska zvijezda ispod objave na Instagramu gdje je u teretani sa sinom, Cristianom Juniorom (14)
Vidi originalni članak

U nastavku sezone saudijski Al Nassr nanizao je tri pobjede. U napadu im igra Cristiano Ronaldo (39) koji je bez obzira na godine i dalje jedan od najspremnijih nogometaša na svijetu što je produkt njegove čelične volje i nevjerojatne dnevne rutine. A uz njega raste još jedan 'stroj'.

Riječ je o njegovom sinu Cristianu Junioru (14) koji prati oca po klubovima u kojima igra, a trenutačno je član mlađih selekcija Al Nassra. Da, tu bi mogao biti u problemu s obzirom na razvijenost nogometnih akademije, ali sigurno je da odrađuje 'dodatne sate' s ocem. 

- Danas sa svojim partnerom - napisao je Cristiano Ronaldo u objavi fotografije na Instagramu gdje je u teretani s Juniorom.

Nakon gola u pobjedi protiv Al Feihe (2-0) u Azijskoj Ligi prvaka, pred Ronaldom i Al Nassrom su novi ligaški izazovi. Zaostaju (49) sedam bodova za vodećim Al-Hilalom (56), a iduća im je utakmica u nedjelju, 25. veljače kod Al Shababa

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Hell_on_wheels 22.02.2024.

    Gipsy kings

  • Palmanova 22.02.2024.

    buduci silovatelj

  • nedam se 22.02.2024.

    ......a mama ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare