To je to što me zanima!

Kakav otac, takav sin: Roko Šimić (16) zabio za 'lokose'

Šimić mlađi rođen je u Milanu, igra na poziciji napadača i redovito nastupa za hrvatsku U-17 selekciju. U Lokomotivu je došao iz Kustošije i nastupa za juniore, a ove je zime priključen prvoj momčadi
Vidi originalni članak

Nogometaši Lokomotive nastavljaju s pripreme za drugi dio sezone. Utakmice na Arena Cupu idealna su im prilika za uigravanje.

U zadnjoj utakmici razbili su slovensku Dravu s visokih 4-0 golovima Sammira, Halilovića, Vojkovića i Šimića. Potonji, Roko Šimić (16) sin je legendarnog bivšeg "vatrenog" Darija Šimića.

Roko je postao prvi šesnaestogodišnjak nakon Marka Pjace koji je uspio zabiti gol za seniorsku momčad Lokomotive.

Šimić mlađi rođen je u Milanu, igra na poziciji napadača i redovito nastupa za hrvatsku U-17 selekciju. U Lokomotivu je došao iz Kustošije i nastupa za juniore, a ove je zime priključen pripremama prve momčadi.

Spomenimo da je zaprešićki Inter na istom natjecanju remizirao s mongolskim Khangaridom 1-1. Jedini gol za hrvatsku momčad zabio je novopridošli Zamouri.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mihic82 20.01.2020.

    Aha radi malog se on povukao i slizao sa ekipom iz HNS a, a kao veliki protivnik Mamica bla bla bla...

  • 20.01.2020.

    Talijanskom Mailandu?... Milanu?

  • Laphroaig 20.01.2020.

    "Šimić mlađi rođen je u talijanskom Mailandu" Znači toliko ste neuki da niste uspjeli ni prevesti podatak sa stranice Transfermarkta. Inače Mailand je njemački naziv za Milano ili po hrvatski Milan... ali sumnjam da ste to povezali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare