To je to što me zanima!

Kakav peh: Angola ostala bez svih golmana, branio je igrač

Prvi vratar Angole ozlijedio se već u prvoj minuti, a drugi je nakon desetak minuta dobio crveni karton. Na gol protiv moćnih Španjolaca morao je stati igrač...
Vidi originalni članak

Kada se idući put bude vodila polemika trebaju li hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji dva ili tri golmana, neka netko slobodno nazove angolskog izbornika Alexandrea Machada.

On je protiv Španjolske trećeg golmana ostavio na tribini, a prva dva su mu se ozlijedila, pa je protiv 'furije' na gol poslao igrala Antonija Nascimenta.

Prvi vratar Giovany Muachissengue već u prvoj minuti utakmice dobio je loptom u glavu te su ga liječnici izvukli iz igre.
Na gol je tada stao Gilberto Figueira, koji je branio tek desetak minuta. Dobio je crveni karton nakon što je pri pokušaju prekida španjolske kontre grubo faulirao Alejandra Costoyu.

U igru se vratio Muachissengue, no ubrzo je ozlijedio koljeno te je branio šepajući. Budući da mu se ozljeda pogoršala u 38. minuti nakon dvostruke obrane, opet je morao na klupu na liječničku njegu.

Golman je u tom trenutku postao igrač Nascimento, koji je branio pet minuta prije nego se u igru vratio Muachissengue. Španjolska je pobijedila 44-22. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • jesenjin111 17.01.2017.

    A stvarno mi idu vec na zivce ovi novinari 24 sata. Da nema komentatora kojima se redovito nasmijem ne bih ni prismrdio ovom portalu.

  • Žuja_1 17.01.2017.

    Mogli ste napisat i statistiku igrača u tih 5 minuta kaj je bio na golu.

  • kbr 17.01.2017.

    i kako je branio igrač, baš me zanima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare