To je to što me zanima!

Kakav peh: Tomas propušta i treći Eurobasket zbog ozljede

Ovo je 99 posto da neću igrati na Eurobasketu, rekao je Marko Tomas nakon što je na pripremama u Crikvenici ozlijedio kvadriceps. Gotovo sigurno ne ide u Sloveniju
Vidi originalni članak

Ako je izbornik Jasmin Repeša imao dvojbe koga će srezati s popisa putnika na Europsko košarkaško prvenstvo u Sloveniji, silom prilike odabir je pao na Marka Tomasa. Razlog tome je iznenadna ozljeda braniča hrvatske reprezentacije, koji je ozlijedio mišić na treningu u Crikvenici.

Tomasu je stradao kvadriceps desne noge te je s bolnom grimasom odskakutao s terena. Prognoze nisu dobre te je velika vjerojatnost da će Marko propustiti treći Eurobasket za redom! Uoči Poljske 2009. ozlijedio se na pripremnoj utakmici protiv tadašnjeg domaćina, a u Litvi 2011. godine je odigrao samo prvu utakmicu s Makedonijom.

- Ovo je 99 posto da neću igrati na Eurobasketu. Kada vas u mišiću malo pecne morate pauzirati tjedan-dva, a malo više peckanja znači tri do četiri tjedna pauze. A mene je ovaj puta zapeklo i više od toga pa se nadam da mi nije propala sezona. Ovo je prvi puta da mi je puknuo kvadriceps, do sada je pucala zadnja loža - rekao je Tomas za Večernji list uoči odlaska na pregled u Selce.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • lovac_u_mutnom 30.08.2013.

    Tomas laže !!!

  • dlonca23 30.08.2013.

    S njim ili bez njega, bojim se da nam se ne piše najbolje na prvenstvu Europe. Nekako mi se čini da će se svi napucavati s nama ....

  • daljinac 30.08.2013.

    koliko ružnih riječi za naše dečke reprezentativce. kao da je u pitanju srpska reprezentacija a ne naša. sramite se !

Komentiraj...
Vidi sve komentare