To je to što me zanima!

Kakav pogodak: Keown dobio loptom ravno u glavu u eteru

Najavljajući utakmicu 3. kola FA Cupa u između Arsenela i Leedsa Martin Keown je pripremao odgovor na pitanje voditeljice no u tome ga je spriječio leteći projektil
Vidi originalni članak

Komentatorski posao uz nogometni teren u posljednje vrijeme postao je skoro ravan javljanju s prve linije bojišnice - opasna zona. Nakon što je prije gotovo godinu i pol od udarca loptom u glavu stradala reporterka Jessica Katrop istu sudbinu u ponedjeljak navečer doživio je legendarni bivši branič Arsenala Martin Keown.

Najavljajući utakmicu 3. kola FA Cupa u ponedjeljak navečer između 'topnika' i Leedsa Keown je pripremao odgovor na pitanje voditeljice Rebbece Lowe no u tome ga je spriječio leteći projektil s travnjaka.

Naime, s travnjaka je doletjela lopta ravno u Keownovu glavu što je izazvalo oduševljenje na Emiratesu. Englez se od šoka ubrzo sredio te poput džentlemena pokazao 'palac gore' jednom od igrača Leedsa koji ga je pogodio.

Tko zna, da nije bilo Keownove glave, mogao je stradati trofej FA Cupa koji je bio postavljen u neposrednoj blizini.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • sTones 10.01.2012.

    ludi engleski novinari...mogu se rukovat s našima....

  • Stretford End 10.01.2012.

    Uvijek cu bit zahvalan toj ljudskoj nakazi na autogolu protiv Boltona 2003 koji je donio nedostiznu prednost Unitedu i na kraju naslov.

  • Frkljo 10.01.2012.

    Aj barem je spasia FA kup :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare