To je to što me zanima!

Kakav ponedjeljak: Sturridge dobio otkaz, a onda suspenziju

Sturridge je kažnjen jer je u siječnju 2018. godine svojim bliskim prijateljima prenosio insajderske informacije o svom mogućem transferu iz Liverpoola koje su se mogle koristiti u kladioničarske svrhe
Vidi originalni članak

Kakvog li ponedjeljka za Daniela Sturridgea. Bivši napadač engleske nogometne reprezentacije kažnjen je zabranom obavljanja svih aktivnosti vezanih uz nogomet do 17. lipnja zbog kršenja kladioničarskih pravila, objavio je Engleski nogometni savez (FA) u ponedjeljak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sturridge je kažnjen jer je u siječnju 2018. godine svojim bliskim prijateljima prenosio insajderske informacije o svom mogućem transferu iz Liverpoola koje su se mogle koristiti u kladioničarske svrhe. Radilo se o transferu u Sevillu do koje nije došlo.

U srpnju prošle godine Sturridge je bio kažnjen sa šest tjedana zabrane igranja zbog tog prekršaja, no FA se žalio na tu odluku, a Komisija za žalbe je tu žalbu usvojila i uvelike povećala kaznu. Novčana mu je kazna povećana sa 75.000 na 150.000 funti.

Ljetos je engleski napadač potpisao trogodišnji ugovor za Trabzonspor koji je, pak, turski klub raskinuo danas prijepodne. U 16 utakmica zabio 7 golova uz 4 asistencije, ali pravi razlog raskida još nije posve jasan. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • danko1471991 02.03.2020.

    Dinamo bi trebao reagirati, dati mu 2m € godišnje plaće i dobije dobrog napadača...

Komentiraj...
Vidi sve komentare