To je to što me zanima!

'Kakav šamar u lice, Sagosen je trebao pucati drugi penal...'

Napravili smo greške koje su uništile naše šanse za prolazak u finale. Sagosenov penal na kraju regularnog dijela mogao je sve odlučiti, a onda je dodatna greška bila što i drugi penal nije izveo on - pišu Norvežani...
Vidi originalni članak

'U prazno je gledao Sander Sagosen dok je hodao po mix zoni nakon polufinalnog poraza. Razočaranje je bilo ogromno', pojasnio je portal Vg.no u tekstu pod nazivom 'Imali smo san'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sagosen klonuo: Dobili smo šamar u lice' stoji na naslovnici toga portala. 

- Izgubili smo glavu u produžecima, ali samo pričekajte Olimpijske igre - najavio je portal Dagbladet.no.

- Napravili smo greške koje su uništile naše šanse za prolazak u finale. Sagosenov penal na kraju regularnog dijela mogao je sve odlučiti, a onda je dodatna greška bila što i drugi penal nije izveo on - pišu.

TV2.no brine što se njihov golman ozlijedio prije produžetaka. 

- Bergerud je dobio šaraf u ruku - tvrde. Naime, u jednom hrvatskom napadu bacio se za loptom, a negdje na terenu oko gola je izgleda provirio šaraf koji mu je završio u dlanu pa su mu morali taj dlan bandažirati prije produžetaka.

- Norveški europski san razbijen u komadiće - napisali su o samoj utakmici, točnije, citirali Sagosena koji je to rekao nakon poraza.

- Borili smo se s hrvatskom obranom, igrali su odlično. Hrvatska izgleda sjajno. I taj golman... Nije nikada ništa obranio i onda protiv nas odigra utakmicu života - citirali su Bjorsena.

 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • surivlaj 25.01.2020.

    Bjornsenu,šta misliš kad bi ja tebi ženi da gol?

  • nori 🖖 25.01.2020.

    Abolirani yuzba dobio proljev

  • pucpuc12 25.01.2020.

    Odvratni su.

Komentiraj...
Vidi sve komentare