To je to što me zanima!

Kakav šou! Najčudnijih osam sekundi u povijesti košarke...

Illionis je imao praktički sve. U osam sekundi do kraja utakmice, dva poena prednosti i loptu u rukama. Sve što možete poželjeti, ali košarkaši Missourija su očito više željeli pobjedu...
Vidi originalni članak

Loptanje pod obručima, ili košarka, predivan je sport koji je ljudima prirastao srcu zbog neizvjesnosti i toga što svatko svakoga može pobijediti. Jednostavno, kao što kaže moto NBA lige, košarka je mjesto gdje se čuda događaju. Sve draži ovog sporta predstavili su košarkaši sveučilišnih momčadi Illionisa i Missourija koji su odigrali najčudnijih osam sekundi u povijesti košarke.

Illionis je imao praktički sve. U osam sekundi do kraja utakmice, dva poena prednosti i loptu u rukama. Sve što možete poželjeti, ali košarkaši Missourija su očito više željeli pobjedu.

Gosti su izvodili loptu ispod svog obruča, ali su to traljavo napravili, pa je lopta završila kod domaćina. No ne zadugo, ona je čak četiri puta mijenjala vlasnike, nitko je nije uspio iskotrolirati. A onda se na centru igrališta na nju bacio Jarred Dixon, zgrabio ju, brzo se podignuo i bez razmišljanja pucao prema košu. Lopta je završila u obruču na opću euforiju i slavlje igrača Missourija. Uletjela su igrači s klupe i trener te svi skočili na sretnog Dixona, bio je to pravi kaos u dvorani. 

Video pogledajte OVDJE.

Košarkaši Illionisa nisu bili svjesni što ih je snašlo, pa imali su pobjedu u rukama. Bilo kako bilo, Missouri je u najčudnojoj završnici ikad stogao do vrlo vrijedne pobjede za playoff (66-65).

Idi na 24sata

Komentari 16

  • DutraZG 12.02.2019.

    Illionis? Stvarno? I to nekoliko puta?

  • bedak11 12.02.2019.

    Link za sport.ba, a tamo direktni link za youtube na video nekog americkog portala. Zasto je bilo potrebno stavit sport.ba a ne direktno youtube?

  • kajzer/soze/80🇷🇸 12.02.2019.

    Meni je bilo i ono čudno,baš u finalu 2010 Cibona-Partiznan,i Kecmanova trojka a ovamo se svi raduju,puna hala i onda bum...Inače sam zvezdaš...Na 0,6 do kraja,mislim da se od tog finala Cibona više nije oporavila,i da nikakve uspehe nije više postigla...

Komentiraj...
Vidi sve komentare