To je to što me zanima!

Kakav start Hrvata: Srpski boksač na podu za 40 sekundi

Samo 40 sekundi trebalo je hrvatskom boksaču Hrvoju Sepu da nokautira Milana Petrovića iz Srbije i profesionalnu boksačku karijeru započne impresivnim nokautom
Vidi originalni članak

Nakon dugo vremena hrvatski boks dobio je profesionalca. Hrvoje Sep (31) dugo je čekao na početak profesionalne karijere, no start mu je bio i više nego impresivan. U ljubaljanskoj dvorani Tivoli Milana Petrovića nokautirao je za svega 40 sekundi. 

- Izborio sam prvu profesionalnu pobjedu! Bilo je brzo i efikasno, možda čak i prebrzo za moj ukus. Zauvijek ću pamtiti ovu večer u Ljubljani i Tivoliju! Prije ljeta očekujem još jedan nastup. Hvala svima koji vjeruju u mene - rekao je Sep.

Zagrebački boksač krenuo je agresivno, uostalom to je njegov stil boksanja i Petrović se već na početku našao u 'neobranom grožđu', točnije, u kutu. Nekoliko sjajnih udaraca poljuljalo je Petrovića, a onda je uslijedio desni kroše. Petrović je ostao na nogama tijekom cijelog brojanja, no na kraju je odmahnuo glavom pokazujući sucu da ne može nastaviti meč. 

- Za ovo sam radio cijeli život, osjećaj je sjajan - rekao je Sep.

Dvostruki osvajač brončane medalje na Europskim prvenstvima i sudionik Olimpijskih igara u Riju došao je među velike dečke. Bravo, Hrvoje...

Idi na 24sata

Komentari 44

  • intellectus 23.04.2017.

    Sada će to srbi slaviti kao pobjedu:-))

  • žaba davi rodu 23.04.2017.

    Sa 31 god pocinje karijeru hmmmm

  • Karlo Butić Butigol 23.04.2017.

    Olujni nokaut!

Komentiraj...
Vidi sve komentare