To je to što me zanima!

Kaki je Jose smiješan, vrući Ibra sve svalio na suce

Kaka je nakon kontakta sa Stankovićem krao minute, rekao je Mourinho nakon utakmice. Brazilac mu je trenutno odgovorio: On je smiješan
Vidi originalni članak

Dan nakon velikog derbija Milan - Inter još se analiziraju detalji koji su odlučili utakmicu, a javnost u Italiji još će nekoliko dana zabavljati Jose Mourinho. Po svom starom običaju, nakon poraza pokušao je isprovocirati protivnike.
- Mišljenja sam da Burdisso nije zaslužio niti jedan žuti karton. Utakmica je bila korektna, a Stankovićev prekršaj na Kaki bio je taktički, nalik onima koje je Gattuso stalno činio - rekao je Jose Mourinho, dodavši kako misli da je Kaka nakon tog kontakta odglumio teži prekršaj.
- Mourinhove izjave nasmijavaju. Čudno je da tvrdi da sam bez razloga pao na travnjak i valjao se po njemu ne bih li ukrao koju minutu, jer se to dogodilo blizu njega - odgovario je Kaka, koji je dodao kako je na njemu u nedjelju napravljeno nekoliko teških prekršaja.
Posebno razočaran nakon utakmice bio je Zlatan Ibrahimović, koji se nije lako pomirio s porazom:
- Pobjednik ove utakmice je sudac, a ne Milan - rekao je Šveđanin još vruće glave.
Pitanje je hoće li isto misliti nakon što se primiri i ponovno pogleda utakmicu jer za poraz Interu nisu krivi suci, već indolentnost pojedinih igrača i promašena taktika Josea Mourinha.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Carme 29.09.2008.

    Joj, joj, Jose, ti već godinama ne znaš kako s Ronaldinhom...I kad ga poraziš, zabije ti gol. Lako je tebi kada protivnik shvati nogomet kao partiju šaha, pa on vuče svoje poteze, a ti svoje , kada znaš da je sve pitanje mozganja. A šta ćeš kada kod Ronaldinha nema mozganja, on dođe i sruši sve figure pa nema više mogućnosti za šah-mat jer više nema šaha. E, tu treba malo kreativnosti. Jer zna se da među jednako spremnima odlučuje sirovi talent.

  • bez_nadimka 29.09.2008.

    FORZA JUVE FORZA JUVE JUVE JUVE JUVE

  • user_29435 29.09.2008.

    mrzim inter.FORZA MILAN,MILAN CAMPIONE.pozz svim milanistima

Komentiraj...
Vidi sve komentare