To je to što me zanima!

Kako bez Mandžukića na uzvratu protiv Red Bulla?!

Žao mi je, ali mogu dečki pobijediti i bez mene, najviše će ipak ovisiti o njima, rekao je Mandžo koji neće igrati zbog crvenog kartona u 94. minuti
Vidi originalni članak

Mandžo! Lakše Mandžo, vikao je trener Dinama Krunoslav Jurčić pokušavajući smiriti najboljeg igrača u prvoj utakmici protiv Red Bulla u Salzburgu. No Mandžukić ga nije čuo i nekoliko minuta kasnije dobio je zbog prigovora prvi žuti karton. U sudačkoj nadoknadi dobio je i drugi žuti karton pa tako Mario Mandžukić neće moći igrati uzvratnu utakmicu protiv Red Bulla.
- Žao mi je, ali mogu dečki pobijediti i bez mene, najviše će ipak ovisiti o njima, ako budu pravi, prolazimo Red Bull - tužnim je glasom pričao Mandžukić nakon remija (1-1) u Salzburgu.
Dinamo ima dobar rezultat iz prve utakmice, ali bez Mandže i Etta, koji također ne može igrati zbog kartona, Jurčiućevu momčad čeka još teških 90 minuta uzvrata na Maksimiru. Mandžukić je praktički sam izbacio Ajax i Spartu te dvije godine zaredom uveo Dinamo u Ligu Uefe.
- Jako će nam nedostajati Mandžo, takvog igrača teško je nadomjestiti - rekao je Kruno Jurčić.
Dinamov trener Mandžukića je u Salzburgu stavio na lijevu stranu veznog reda, dao mu potpunu slobodu te time iznenadio trenera domaćih Huuba Stevensa i to mu se isplatilo. U Maksimiru će s oslabljenom momčadi opet morati “iskemijati”.
- Red Bull je radna momčad, ali pas-igrom smo ih nadigrali. Falit će nam Mandžo i Etto, ali naći ćemo neko rješenje - dodao je Tomo Butina.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • salky 31.07.2009.

    \"...jakog Red Bulla...\"...ak je to jaka momčad onda su stvarno ozgubljeni svi kriteriji !...pa samo ihje sreća spasila da ne izgube 3 razlike !

  • Pagma 31.07.2009.

    Lagano samo nek stave od prve minute Slepičku on je za desetak minuta zabio protiv Istre,a još jedno VELIKO pojačanje GRK Papadopoulos nije ništa zabio.

  • exc9 31.07.2009.

    tomecak umjesto etta i kramaric u spicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare