To je to što me zanima!

Kako da 'četvorka' ne boli: Samo ti puši, Živkoviću...

Opravdanja za ovaj poraz nema. Ovakva sramota Hajduku i ovim igračima se ne smije dogoditi, kaže Hajdukov sportski direktor Ivica Šurjak
Vidi originalni članak

Koliko mu je zapravo stalo do dresa koji nosi, Boris Živković pokazao je u Varaždinu. Iz svlačionice je izašao kao da ga se sve to ne tiče. Kao da nije zapovijedao obranom koja je "progutala" četiri komada: mirisan i otuširan, ali - s cigaretom u ustima?! Baš je povukao dim, kad je negdje u dnu hodnika spazio novinara. Brzo je bacio cigaretu i zgazio je poput osnovnoškolca u strahu od roditelja.
Pušio je veliki Baka Slišković, pušio je i Robert Prosinečki, pa i Robert Kovač zna zapaliti. Ali da igrač izlazi iz svlačionice nakon utakmice pušeći cigaretu. E, toga nema valjda ni u Čečeniji. Za vašu informaciju, čovjeka koji ih ovako sramoti Hajduk plaća oko 300.000 eura po sezoni. Jarni sad ima dvije opcije - kazniti ga i zakucati u svlačionici natpis “ZABRANJENO PUŠENJE”. Ili glumiti da se nije dogodilo.
Ako ništa ne poduzme, morao bi znati da je to onda i njegova sramota. Njegov mali doprinos propadanju Hajduka.

ZAPAMTILI ŠTO JE REKAO LUKA...
Te 1996. Varteksovi igrači u suzama su sjedili u poljudskoj svlačionici. Sudac im nije svirao dva penala i izgubili su od Hajduka 1-0, time i naslov prvaka.
- Stoput sam vam rekao: 'Pamti pa vrati’ - govorio im je trener Luka Bonačić.
Tamo negdje među igračima sjedio je i Miljenko Mumlek. Dvanaest godina poslije opet je tu, s Varteksom je pošteno nagazio Hajduk i vratio dio duga. On i klinci poput Matije Smrekara.
- Nije ovo mala stvar. Hajduk je institucija bez obzira na to tko za njega igra - kaže Smrekar.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Hacker-ri 21.03.2008.

    Nasa rukometna reprezentacija se gusila u dimu pa su osvajali sve !!!! A to sta mu trener dozvoljava takvo ponasanje je Jarnijeva krivica a ne Zivkoviceva sta on to koristi.

  • zelenožuti 21.03.2008.

    od mladjih onaj Ljubičić bi mogo postat igrač, a ovi ostali teško. Šta se tiče sablića, živkovića i ostalih jadna im majka

  • domagojbbb 21.03.2008.

    popušila je cijela momčad tu večer u Varaždinu, a ne samo Živković! hajduk se brani izjavama da su igrali \"klinci\", a klinci su ih zapravo razbili! klinci iz Varaždina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare