To je to što me zanima!

Kako do Olimpijskih igara? Ne bismo trebali puno strahovati...

Ništa se strašno nije dogodilo s porazom od Španjolske, šanse da vidimo Zemlju Izlazećeg Sunca i dalje su velike, štoviše, uvjereni smo da ćemo se ondje kupati sljedećeg kolovoza
Vidi originalni članak

Od vize za Tokio već na Svjetskom prvenstvu za Hrvatsku neće biti ništa. Uz Srbiju, koja je Olimpijske igre osigurala kao pobjednik Svjetske lige, u Japan će iz Gwangjua Španjolska te Italija. 

KOMENTAR Ovako nemoćni nismo bili od Rija, ali idemo po novi rekord

No ništa se strašno nije dogodilo s porazom od Španjolske, šanse da vidimo Zemlju Izlazećeg Sunca i dalje su velike, štoviše, uvjereni smo da ćemo se ondje kupati sljedećeg kolovoza. Jednostavno to moramo sa svojom kvalitetom.

Osam iz Europe

Mjesta za Europljane i dalje ima dovoljno. U Rio de Janeiru bilo ih je osam, a zasad su popunjena tri. Četvrti će biti poznat u siječnju u Budimpešti, europski prvak ili prva sljedeća najbolja reprezentacija iza Srbije, Španjolske ili Mađarske/Italije. 

Ostali će dogodine u kvalifikacije u proljetnom travnjanskom terminu (29. ožujka do 5. travnja) na kojima se popunjavaju preostala mjesta za Europljane. A u te kvalifikacije, primjerice, prošli je put nakon otkaza Afrikanaca upala i Slovačka, 13. s EP-a u Beogradu.

Pravo uz domaćina na OI dobiva i pobjednik Panameričkih igara, koji bi trebao biti SAD, najbolja reprezentacija Oceanije, što će biti, jasno, Australija te osvajač Azijskog prvenstva.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 25.07.2019.

    Nebitan sport 😂 plakao sam kao protiv Francuza, necu moc spavat veceras od tuge

  • branimir220250 25.07.2019.

    Dok mi mislimo da smo najbolji , konkurencija se potrudi da nas snimi . Tolika nemoć u napadu kod nije već dugo viđena. Daj bože samo da to neponovimo za broncu🤢🤢🤢🤮

  • umjereni pacifist 25.07.2019.

    podcjenjivanje protivnika. unapred smo zabilježili pobjedu ko, da su se španjolci došli kupati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare