To je to što me zanima!

Kako su hajdukovci u Šibeniku šokirali 'bile': Jedan proigrao, drugi asistirao, a treći zabio

Šibenik je u devetom kolu HNL-a otkinuo bod Hajduku, a junak je bio Ivan Dolček koji je zabio gol za konačnih 1-1 u posljednjim sekundama utakmice
Vidi originalni članak

Igrala se šesta minuta sudačke nadoknade na Šubićevcu. Hajduk je vodio golom Jana Mlakara, dominirao i držao tri boda u rukama. A onda šok koji će itekako uzdrmati splitski klub. 

Ivan Dolček, koji je na početku sezone iz Hajduka došao na posudbu u Šibenik, bacio je svoje na koljena. Ili točnije, hajdukovci su bacili Hajduk na koljena. Bivši igrač Hajduka Dino Skorup proigrao je Ivana Delića, također bivšeg člana splitskog kluba, a on je proslijedio loptu Dolčeku. Primio je loptu na rubu šesnaesterca, ispred njega bio je gusti blok, ali opalio je lijevom nogom i pogodio donji desni kut pored nemoćnog nekadašnjeg suigrača Lovre Kalinića.

Igrači Hajduka uhvatili su se za glavu, a Dolček nije htio slaviti gol protiv svog kluba. Na njega su skočili igrači Šibenika, eruptirala je zapadna tribina.

Gol pogledajte OVDJE 

Hajduk je poveo u 49. minuti preko Jana Mlakara nakon maestralne asistencije Marka Livaje. Imali su Splićani nekoliko šansi, nešto je Mlakar promašio, nešto Rogić obranio. I to im se obilo o glavu.

Hajduk nakon sedam kola ima 13 bodova i kasni devet bodova za Dinamom, ali 'modri' u subotu igraju protiv Gorice i imat će priliku povećati to na plus 12, ali i uz dvije utakmice više. 

Šibenik je tako nakon Osijeka, uzeo bod i Hajduku.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • simri 10.09.2022.

    Da Livajina fenomenalna asistencija..... Da nisam gledao mislio bih da je proigrao Mlakara petom sa 35m. Ali gol je bio izvrstan. I Šibenikov isto.

  • JA SAM TAJ 10.09.2022.

    Da Hajduk sami srušite do kraja trebalo bi da dovedete Bjelicu.Kakav trener nikako da shvatite gdje je problem.Zadnji koji je valjao bio je vaš čovjek. Burić. Dali je toliko teško shvatiti da od kako je Hajduk loš jedino niste mijenjali način upravljanja klubom. Imati takvu podršku, oko sebe nepresušan bazen sportaša ali utopistički način vođenja kluba nikada neće ostvariti odgovarajuće rezultate  

  • potvrda za sve 10.09.2022.

    Imaju hajdukovci dobre igrače, samo šteta što ne igraju u hajduku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare