To je to što me zanima!

Kako je ovo ušlo? Kane zabio Juveu s centra u 93. minuti

Tottenham je pobijedio Juventus 3-2 u prijateljskoj utakmici, a pobjednika je odlučio sjajni Harry Kane koji je zabio u 93. minuti golčinu s centra. Mario Mandžukić odradio je prvo poluvrijeme
Vidi originalni članak

Tottenham je na pripremama u Singapuru u sklopu International Champions Cupa u spektakularnoj utakmici pobijedio Juventus 3-2, a pobjednika je odlučio gol s centra i to u posljednjim sekundama utakmice!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Autor tog remek djela bio je rasni golgeter Harry Kane. Adrien Rabiot u dresu Stare dame vodio je loptu na sredini terena, a onda ju je izgubio od Kanea. Skužio je Harry da je golman Juvea daleko od svog gola i odlučio ga je iznenaditi. Opalio je s centra prema golu i prekrasno pogodio za pobjedu svoje momčadi.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Spursi su poveli u 30. minuti golom Lamele, a Juventus je izjednačio u 56. minuti preko Gonzala Higuaina, a samo četiri minute kasnije dolaze i do vodstva preko Cristiana Ronalda

Matthijs de Ligt ušao je u igru u 64. minuti, a minutu poslije ga je dočekalo iznenađenje. Mladi Nizozemac se sigurno jako dobro sjeća Lucasa Moure koji je utrpao tri gola Ajaxu u polufinalu Lige prvaka, a i ovaj put je bio raspoložen. Upravo on je bio strijelac u 65. minuti za 2-2. Kada se činilo da će ostati neriješeno, sve nas je prevario Kane koji je sjajno pogodio s centra.

Mario Mandžukić odradio je prvo poluvrijeme u dresu Juvea, no nije uspio doći do gola.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 53

  • kele2 22.07.2019.

    Imam neki osjećaj da manđo neće igrati kod saria a on je poslije cr7 naj igrač a to je tak kad su u klubu mega zvijezde

  • st.hrvatska 21.07.2019.

    Svaka čast

  • ITALO DISCO 21.07.2019.

    kakva golcina! steta pa je revijalna utakmica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare