To je to što me zanima!

Kako je Ronaldo potjerao Van Nistelrooija iz Manchestera...

Nizozemac je uvrijedio Ronaldova oca, koji je umro. Kasnije mu se ispričao, ali Portugalac nije prihvatio ispriku i Van Nistelrooij je morao napustiti Manchester United
Vidi originalni članak

Nova je nogometna knjiga objavljena u Engleskoj, a u njoj je otkriveno kako je Ruud van Nistelrooij otišao iz Manchester Uniteda zbog sukoba s Cristianom Ronaldom 2006.

Prijatelj Alexa Fergusona Alastair Campbell objavio je dnevnike vođene između 2005. i 2007. Ondje se potvrđuje glasina iz toga doba da je nizozemski napadač uvrijedio Ronalda na račun oca, koji je baš tada preminuo.

- Unitedov trener nije bio siguran što će se dogoditi s Ruudom van Nistelrooijem - stoji u izvatku iz lipnja 2006.

- Vrlo je sebičan. A zadnja je kap bila kad je rekao Cristianu Ronaldu kako je pronašao novoga oca u tadašnjem pomoćnom treneru Carlosu Queirozu, i to neposredno nakon što je Ronaldov otac, koji je bio alkoholičar, umro. Carlos mu je rekao da pokaže poštovanje, da ne poštuje nikoga ondje. Ruud se ispričao Ronaldu, ali Cristiano nije prihvatio ispriku. Alex je poslao Van Nistelrooija kući kad je kasnije čuo za to, i nije bio siguran što bi s njim.

Van Nistelrooy je otišao u Real Madrid u srpnju 2006, gdje je igrao do 2010.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • duje912 27.09.2017.

    opet ronaldo placipi**ka...taj je baš zaostao...šteta što karakter ne prati talent

  • nikola100_1 26.09.2017.

    Ne znate proslovkat prezime jednog od najboljih killera premier lige ikad.. Al nista vise nisam ni ocekivao od portala koji prati objave nives celzijus na dnevnoj bazi!

  • Kringe 26.09.2017.

    Mislim da se ne pise Van Nistelrooij , nego ispravno ste napisali jedino u zadnjoj recenici Van Nistelrooy.

Komentiraj...
Vidi sve komentare