To je to što me zanima!

Kako je započeo sukob u Rijeci: Dečka je slučajno pogodila lopta u ruku. Livaja se poslije ispričao

Iako su prve informacije govorile da se radilo o vrijeđanju Marka Livaja s tribina, Dalić je rekao kako je svemu kumovala jedna lopta koja se odbila prema jednom dječaku na tribinama
Vidi originalni članak

Što si došao ovdje ako vrijeđaš?, rekao je Mateo Kovačić gledatelju na Rujevici, a onda je prema tribini krenuo Marko Livaja... Prvi trening reprezentacije pao je drugi plan nakon incidenta u kojem su sudjelovali gledatelji na Rujevici i Marko Livaja. Divljaci su s tribina navodno vrijeđali Livaju, a on je u jednom trenutku puknuo i krenuo prema njima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Smeće jedno, marš iz reprezentacije, pogledajte stolce na istočnoj tribini, dužni ste namiriti štetu - vikali su neki divljaci Livaji.

Međutim, postoji i drugi kut priče...

- Svemu je kumovala jedna odbijena lopta koja se odbila s terena prema navijačima. Pogodila je jednog dečka u ruku, tako je sve to nekako krenulo. Liječnik i otac malog dječaka pozvani su na teren, gdje se ukazala pomoć dječaku, s kojime je sve u redu - prenosi RTL-ov reporter Antonio Vuksanović i dodaje:

INCIDENT NA TRENINGU VIDEO Pogledajte sukob Marka Livaje s gledateljem na Rujevici

- Kad je završio trening Livaja je došao do njih, rukovali su se i ispričali tako da je incident prošao bez većih posljedica.

Zlatko Dalić također je rekao da je sve eskaliralo nakon jedne lopte koja je završila u tribinama:

UZAVRELE STRASTI Incident na treningu 'vatrenih': Vrijeđali Livaju, stigla policija

- Bila je lijepa atmosfera na treningu, puno djece, puno mladih… Lopta je pogodila dječaka na tribini slučajno, ali sve je riješeno. - rekao je Zlatko Dalić za Dnevnik Nove TV.

Idi na 24sata

Komentari 131

  • kp 06.06.2023.

    I šta sad nije razlog da bi se tukao sa navijačima kako vrijeđa navijače i klubove potiče nasilje bolje nije ni zaslužio.Tako sad mu daj da se obračunava sa navijačima po cjeloj Hrvatskoj.

  • Jagoda jagoda 06.06.2023.

    Joj, joj da vam je da vam se snovi ostvare, ali nećete do sanjati to šta hoćete! Pogledajte sad sve svojd komentare zlobnici jedni. Puni ponosa pođite za svojim poslom i prikrivajte u stvarnosti svoju bolest izopačenu! Ugodan vam dan s Markom u reprezentaciji😎!

  • Filister na 2 06.06.2023.

    Van iz reprztacije s njima

Komentiraj...
Vidi sve komentare