To je to što me zanima!

Kako nam je ovo promaklo? Pa Raketa je Francis, Vida Dewey!

'Hrvatska u sredini' aluzija je na američku humorističnu seriju 'Malcolm u sredini' koja prati disfunkcionalnu obitelj radničke klase. Rakitić je kao Francis, Vida je Dewey, a Srna je isti Reese!
Vidi originalni članak

Osijek dočekuje Rijeku od 15 sati u Gradskom vrtu u derbiju za drugo mjesto. Rudeš u 16. kolu igra protiv Hajduka u Kranjčevićevoj ulici od 17.30 sati.

U nedjelju Dinamo igra protiv Gorice u 15 sati. HNL za vikend.

Ovako je vikend u HNL-u najavila Facebook stranica HNL - HrvatskaNogometnaLiga 91, specijalizirana za prvoligaški nogomet i sve što ide uz njega.

'Hrvatska u sredini' aluzija je na popularnu američku humorističnu seriju 'Malcolm u sredini' koja prati disfunkcionalnu obitelj radničke klase. 

I, stvarno, kako nam je samo promakla sličnost naših Vatrenih, bivših ili  sadašnjih, s glavnim junacima serije koju predvodi genijalac Malcolm?! 

Pa Ivan Rakitić iz dana dok je igrao za Schalke isti je Francis (u seriji ga glumi Christopher Kennedy Masterson i utjelovio je najstarijeg brata, buntovnika koji je uvijek u sukobu s majkom), bivši 'vatreni' Darijo Srna nalikuje na Reesea (Justin Berfield glumi ne pretjerano inteligentnog brata koji gnjavi i maltretira sve osim najstarijeg Francisa), dok je Domagoj Vida iz mlađih dana isti Dewey (Erik Per Sullivan, neshvaćeni mlađi brat Malcolma, Reesea i Francisa, talentiran za glazbu koji se iz nevolja izvlači nevinim pogledom, a ponekad i plesom).

Serija 'Malcolm u sredini' prvi je put emitirana 2000. godine, osvojila je sedam Emmyja, Grammy i sedam puta je bila nominirana za Golden Globe, a prestali su je emitirati u svibnju 2006. godine, nakon šest godina, sedam sezona i 151 epizode.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • user_440339 01.12.2018.

    Lol

  • novival12🇭🇷✌ 01.12.2018.

    Odlični su...Raketa isti Francis😂

  • kirbi78 01.12.2018.

    Meni Dewey liči na Modrića a ne na Vidu

Komentiraj...
Vidi sve komentare