To je to što me zanima!

"Kako sam se prevario, mislio sam da ćemo lako do naslova"

Mislio sam da će biti lako. No ovo je jaka liga u kojoj ima odličnih nogometaša i odličnih klubova. Put do naslova prvaka je strašno težak, rekao je Carlo Ancelotti
Vidi originalni članak

Nogometaši Paris St. Germaina vodeća su momčad na ljestvici francuskog Le Championnata. Ima PSG tri boda više od Lyona i šest više od Marseillea. No, i Lyon i Marseille imaju utakmicu manje u odnosu na parišku momčad, a u nedjelju će odraditi svoje oglede 23. kola. Trener PSG-a Carlo Ancelotti je, pak, ovog vikenda u razgovoru s francuskim novinarima priznao:

- Kada sam dolazio u PSG i kada sam vidio koje ću igrače imati na raspolaganju mislio sam da će klub lako doći do naslova prvaka. No, gadno sam se prevario. Ovo je jaka liga u kojoj ima odličnih nogometaša i odličnih klubova. Put do naslova prvaka je strašno težak - rekao je Ancelotti i nastavio:

- Čujte, ovo nije moja momčad, ovo je momčad vlasnika. Oni su kupovali igrače na svoju ruku i situacija je ista kao u Chelseaju. No, ja se zbog toga ne osjećam loše. Dapače, dobro mi je, volim sada te kvalitetne igrače ukalupiti u pobjedničku momčad.

Ancelotti je nastavio:

- PSG će jednoga dana biti kao Manchester United. Ovdje će biti stvorena kvaliteta i za budućnost. Ali, novcem ne možete odmah kupiti sve. Možete igrače, ali potom sve te igrače treba pravilno stopiti u momčad. Tu nastupam ja i nadam se da napredujemo iz utakmice u utakmicu.

O Beckhamu je Ancelotti rekao:

- Sjajna je stvar što je s nama. On je profesionalac u svakom mogućem pogledu, može nam pomoći na tisuće načina.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • chelseaMG 03.02.2013.

    ništa nije lako. a kamoli biti prvak francuske. psg ima velike šanse, ali lyon, marseille i društvo nisu za podcijenit. sve je moguće.

  • CR7 AND HAJDUK 03.02.2013.

    trazi izliku ako ne osvoji naslov

  • BojanŽarković_1 03.02.2013.

    HAHAHAHAHH ANCELOTTI,ti si mislio da ces ti samo tako osvojit naslov,mislis kupis zvijezde i osvajas,e to ti tako nejde,prvo cekaj da ti se igraci uklope u momcad i nemoj druge sezone kupiti jos zvijezda neko cekaj da ti se ti adaptiraju u sutav pa onda igraj.I ti si mi neki majstor,bozeeee :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare