To je to što me zanima!

'Kako sam u utakmici života srušio Malmö i ušao u legendu'

Dinamo i Zagreb trese sve jača groznica Lige prvaka, a najbolji Brazilac u klupskoj povijest podsjeća kako je 17. kolovoza 2011. odigrao utakmicu života pa Modre preko švedskog Malmöa odveo u Champions League
Vidi originalni članak

'Prije osam godina baš u ovo vrijeme odigrao sam utakmicu života i srušio Malmö... I ušao u legendu'.

Dva dana uoči Dinamove bitke za Ligu prvaka sa norveškim Rosenborgom, Jorge Sammir Cruz Campos, najbolji Brazilac u maksimirskoj nogometnoj povijesti, podsjetio je kako je sa Dinamom ušao u skupine Lige prvaka prije osam godina, 17. kolovoza 2011.

Sammir je pred odlaskom iz brazilskog drugoligaša Sport iz Recifea čiji direktor je nedavno izjavio kako Sammir ima njegovu dozvolu za pregovore s dva hrvatska kluba, ne specificirajući o kojim je klubovima riječ.

Brazilcu je prije mjesec dana 'legla' ovrha na vilu u Demerju u kojoj je znao uživati sa obitelji, prijateljima i suigračima, npr. sunarodnjakom Ettoom:

Na listi poreznih dužnika legenda Sammir se pojavio jesenas. Iznos duga je skoro 'okruglih' milijun i pol: 1.476.000 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 20.08.2019.

    Pod hitno ga vratiti u Dinamo i dat mu ugovor zivota i terapije kod gospodje Bucevic.

  • komentator__Luka 19.08.2019.

    nije to bilo prije točno 8 godina jer sad je 19.08. a to je bilo 17.08, al ne ma veze....................najviše se sjećam kelave i onih zadnjih 5 minuta u uzvratu

  • ivan811 19.08.2019.

    doktor nogometa

Komentiraj...
Vidi sve komentare