To je to što me zanima!

Kako se istesala: Steph Curry vrhunski trenirao svoju Ayeshu

Najbolji šuter u povijesti NBA lige ima 'novu' suprugu. Karantenu zbog pandemije korona virusa njegova je Ayesha iskoristila za treninge sa slavnim suprugom pa se ponosni pohvalila rezultatom
Vidi originalni članak

Dugo mi je trebalo, napisala je Ayesha Curry (31) pa se pohvalila fotografijama isklesanog tijela o kojem se nije imala vremena brinuti koliko bi htjela jer je bila posvećena majčinstvu.

Ayesha i najbolji šuter u NBA povijesti Steph Curry imaju troje djece: kćer Riley (8) i sinove Ryana (5) i Canona (2). Kućna izolacija u obiteljskoj vili s najmodernijom teretanom, bazenom i košarkaškim terenom zato joj je došla k'o naručena.

Dovoljno vremena i za obitelj i za sebe tj. zajedničke treninge s mužem, po 'NBA programu'. I sam Steph se na svom Instagram profilu pohvalio fotografijom sa ljubljenom Ayeshom.

Steph je trostruki NBA prvak s Golden State Warriorsima i čovjek koji je poentiranjem sa sumanutih udaljenosti zapravo promijenio način na koji se danas u NBA igra, 'pokvario' Jabbarov poučak 'Što si bliže to ćeš lakše zabiti'.

Ayesha je kanadsko-američka glumica i TV voditeljica (vodila je emisije o - kuhanju). Sa Stephom Curryjem u braku je od 2011., a upoznali su se i u vezi/braku neprekidno su od kad su oboje imali 15 godina.

Stephov otac Dell Curry također je bio NBA igrač, u New Jerseyju je igrao sa hrvatskim genijem Draženom Petrovićem (Draženova mama Biserka čuvala je tada četverogodišnjeg Stepha dok je tata Dell 1992. na All Star vikendu gađao trice), a Stephov brat Seth Curry igra u Dallasu sa slovenskom senzacijom Lukom Dončićem.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Ja sam sam 26.05.2020.

    Tesao bi i ja to

  • aDaMeVidiBabo 26.05.2020.

    di je cicke ostavila

  • kormilar 26.05.2020.

    Čovjek je u onoj pozi reagirao! Ništa čudnog! Naime, to je jedna od poza iz Kama Sutre!

Komentiraj...
Vidi sve komentare