To je to što me zanima!

Kako su igrali: Ivica Olić je stvarno zaslužio taj kulen

Modrić je službeno proglašen igračem utakmice. I doista je bio sjajan, no ovog je puta bilo još boljih. Ivica Olić, Niko Kranjčar, Darijo Srna...
Vidi originalni članak

Ne bismo dobili Njemačku da smo imali ijednu slabu kariku, osnovna je poruka Slavena Bilića nakon utakmice. I izbornik je istaknuo da te slabe karike nije bilo. E pa u tome i leži razlog što su svi naši nogometaši zaradili ovako visoke ocjene.

PLETIKOSA 8 - Opet je obranio sve što je trebao, a bio je neobično siguran u istrčavanjima. Nastavlja tradiciju da je najbolji u najvećim utakmicama i na velikim natjecanjima
ĆORLUKA 8 - Vratio se Čarli! U obrani su ga teško prolazili, a napokon se ohrabrio ići naprijed. I odmah smo imali veliku šansu. Napokon onakav kakvog pamtimo.
R. KOVAČ 8 - Jedna pogreška ne može umanjiti komplimente, opet je bio sjajan. Pokupio sve i u zraku i na tlu, a toliko smo se za njega bojali prije Eura
ŠIMUNIĆ 8 - U Bundesligi ga stalno kritiziraju, sad je pokazao Nijemcima. Kad su ga vidjeli, samo su slijegali ramenima, Joe im je bio nerješiva zagonetka.
PRANJIĆ 7.5 - I on je odigrao utakmicu života. Uostalom, centrirao je za prvi gol, često bio prijetnja Nijemcima. Malo se mučio s Lahmom, ali manje no što su svi očekivali.
SRNA 8.5 (do 80.) - Nezadrživ. Dvaput je bio ozlijeđen, šepao je, ali jurio je dalje. Zabio je jedan od najvrjednijih golova u karijeri, onaj Jansen sigurno je zapamtio to ime i prezime.
N. KOVAČ 7.5 - Svoje je, kao i uvijek, odradio besprijekorno. Tko bi rekao da ima 37 godina i da igra zadnju sezonu u reprezentaciji?! I Ballack se pita je li to doista istina.
MODRIĆ 8 - Službeno proglašen igračem utakmice. I bio bi da nije bilo nekih boljih. Kako se odlično kretao, oduzimao lopte, razigravao. I onaj tunelčić Ballacku...
RAKITIĆ 7.5 - Osporavali su ga, ali svoju je šansu iskoristio na kvadrat. Nekad izgleda da mu fali "krvi", ali ne pamtimo nijednu njegovu pogrešku.
KRANJČAR 8.5 (do 85.) - Još da je zabio jedan od ona dva... Ali i bez toga - utakmica karijere, barem reprezentativne. Trčao je, radio kao nikad, a uz to bio i opasan. To je taj Niko!
OLIĆ 9 (do 72.) - Opet junak, opet Olić! A sad svi znaju što to znači. Ostavio je opet srce na terenu. Uz dodatak - zabio je gol i dvaput fenomenalno dodao Kranjčaru za gol-šansu. Briljantno je nekoliko puta zadržao loptu, mislili smo da baš i ne zna. Zaslužio je kulen, koji mu je neki dan stigao iz Broda, trebao bi ga cijelog smazati.

IZMJENE
PETRIĆ (od 72.) 7 - Kao da se opet vratio stari Mladen. U tih 20-ak minuta nekoliko je puta pobjegao, zadržao loptu, odigrao.
LEKO (od 80.) 7 - U deset minuta napravio "čuda". Odlično pucao, presjekao tri opasne lopte, zaradio isključenje Schweinsteigera.
KNEŽEVIĆ (od 85.) -

KAKO SU IGRALI NIJEMCI POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kika_gnc 13.06.2008.

    MA DEČKI SVAKA ČAST,VAŠA NAJBOLJA PARTIJA

  • nix_zgd 13.06.2008.

    nije po meni modrić igrač utakmice...prvo bi stavio srnu pa kranjčara, modrića i rakitića

  • messisa 13.06.2008.

    auuuu... ma bravo nasi, ali ne slazem se da je Kranjcar bio bolji od Rakitića... Čak je za ocjenu slabiji od njega... Znam, znam, najvaznija je pobjeda, ali Rakitića NIKADA nitko nije omalovazavao niti sumnjao u njega... zato mi nije jasan komentar 24 sata... Rakitić je igračina i pol!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare