To je to što me zanima!

Kakva bi to bila priča! U Ajax bi se mogao vratiti Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović u listopadu puni 38 godina i jasno je da bi mu svaka sezona mogla biti posljednja, stoga nećemo možda dugo čekati na njegovu novu ulogu. I to u Ajaxu
Vidi originalni članak

Zlatan Ibrahimović opet u Ajaxu? Priznajte, bila bi to prava romantika, vidjeti velikog Šveđanina u klubu u kojemu je stekao igračku afirmaciju prije nego ga je ugledao Juventus.

Međutim, ostvari li se takvo što, Ibrahimović u Amsterdam ne bi došao kao igrač, u dresu i kopačkama, već u odijelu i cipelama. Da, kao jedan od klupskih dužnosnika. Postoji i razlog, naime, nikad u karijeri nije igrao dvaput za isti klub.

A GDJE JE TRENER? Zlatan izabrao: Ovo je njegova najbolja momčad svih vremena

- Ne vraćam se u klubove u kojima sam već igrao, ali možda mogu postati sportski direktor. Radio bih bolji posao od bilo koga - u svom je stilu rekao Šveđanin za De Telegraaf.

Za Ajax 110 nastupa i 48 golova

Ibrahimović u listopadu puni 38 godina i jasno je da bi mu svaka sezona mogla biti posljednja, stoga nećemo možda dugo čekati na njegovu novu ulogu.

Ona primarnu i dalje izvršava u LA Galaxju za koji je u 16 utakmica ove sezone zabio 13 puta, a za Ajax tijekom boravka od 2001. do 2004 u 110 nastupa 48.

- Ajax je i dalje moj klub u Nizozemskoj i ponosan sam što sam bio dio njega, posebno sada kada vidim kako igra u Europi. Napravio je nešto što nitko nije očekivao i izbacio igrače kao što uvijek i jest - dodao je Zlatan koji je s novim ugovorom (do prosinca ove godine) postao najplaćeniji nogometaš u MLS-u.

I zbog toga ih vrlo brzo gubi, De Jonga je već uzela Barcelona, a samo što netko (Juventus?) nije i De Ligta.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • mestar 15.07.2019.

    Treba netko takav da uspori igru Ajaxa i zabavlja publiku koja se ne razumi u nogomet.

  • Eisflitzer 15.07.2019.

    Hahaha, pa bolji je Caktas!

  • mirela705 15.07.2019.

    A i taj je više naporan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare