To je to što me zanima!

Kakva ludnica! Naši su poderali fotografe i slavili gol Mandže!

Tada je nastupilo ludilo, svi su mu potrčali u zagrljaj uz aut liniju, a pritom su se sudarili i porušili fotografe i kamermane. Ubrzo su i oni došli k sebi, a naši su im pomogli ustati
Vidi originalni članak

Hrvatska je finalu Svjetskog prvenstva! Kako samo nestvarno zvuči ta rečenica. Vatreni su preokrenuli okršaj s Englezima, a odlučujući gol zabio je fantastični Mario Mandžukić.

Tada je nastupilo ludilo, svi su mu potrčali u zagrljaj uz aut liniju, a pritom su se sudarili i porušili fotografe i kamermane. Ubrzo su i oni došli k sebi, a naši su im pomogli ustati. 

KVIZ: Koliko dobro poznaješ hrvatsku nogometnu repku?

Idi na 24sata

Komentari 31

  • dkovac2 12.07.2018.

    Na ovakvu pobjedu, suze govore sve. Ja, kao i mnogi, vjerovali smo u pobjedu ( ne da smo se nadali ), vec jednostavno vjerovali. I da smo izgubili, nasi igraci bi bili heroji jer su se borili lavovski za sebe, svoj narod i sve njihove navijace. Ovo ce se pamtiti i spominjati vjekovima. Svi su bili odlicni, od Modrića, Rakete, Subašića, itd. ali najveci heroj nase reprezentacije, pobjede i prolaza je Mario Mandžukić, kojeg je vecina vidjela kao igraca koji ce samo plasiti protivnike. Svaka cast i mi smo prvaci.

  • Vlad 12.07.2018.

    Jedva sam zaspo kad me u dva sata probudile sirene automobila. I nije mi žao.

  • stoposto hrvat 12.07.2018.

    Snaga slavonije Manđo kralju naš pozdrav sa budainke

Komentiraj...
Vidi sve komentare