To je to što me zanima!

'Kakva pobuna protiv Kovača?! Niko i ja sve smo se dogovorili'

Franck Ribery u 83. minuti napustio je klupu i otišao u svlačionicu, a njemački mediji odmah su u tome vidjeli pobunu protiv Nike Kovača, no sam Francuz tvrdi da su se on i trener tako dogovorili
Vidi originalni članak

Bayern je jučer preokretom svladao Bayer iz Leverkusena 3-1, uz golove Tolissa, Robbena i Jamesa Rodrigueza. No, malo su razloga za slavlje i veselje imali u taboru Bavaraca jer su zbog ozljeda izgubili Tolissa i Rafinhu.

Poludjeli su zbog toga trener Niko Kovač i predsjednik Uli Hoeness, samo je to bilo u fokusu nakon susreta pa se malo ispod radara provukao potencijalno skandalozan potez Francka Riberyja. Francuski je nogometaš otišao s klupe u 83. minuti!

Je li se zvijezda münchenskog kluba našla uvrijeđena jer nije ušla ili je nešto drugo posrijedi? Sam Ribery tvrdi da tu nema ničega spornog.

- Nema veze s utakmicom, nisam uopće ljutit što nisam igrao - poručio je Ribery kad su ga suočili s tim odlaskom s klupe.

- Sve je napravljeno u dogovoru s trenerom - otkrio je Francuz koji je u zadnji tren i upao u zapisnik budući da je imao problema s mišićem.

E sad, je li zaista tako, bit će jasnije u nadolazećim susretima jer Niko Kovač sigurno ne trpi nedisciplinu. Pogotovo takve vrste.

Stoji da Ribery više nije mogao ući u igru jer je Kovač napravio sve tri zamjene, ali takvi odlasci s klupe prije kraja utakmice u pravilu su iščašeno ponašanje.

Ribery se presvukao u svlačionici, taksijem napustio stadion te otišao kući.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Space Burek 16.09.2018.

    Ima 35. godina, nije odigrao ozbiljnu utakmicu 3 sezone i jos se ovako ponasa. Cudno da mu to dopusta klub kao sto je Bayern...

  • profi19 16.09.2018.

    pa ok, koga jos znaima taj mali unakazani francuz koji je konventiro na islam i koji spava sa curicama od 16 godina? Mislim da nikoga. Mislim da ima bitniji stavri koji su se jucer desile na utakmici.

  • nikopolidis_71 16.09.2018.

    Vrijeme ti je da krenes za Katar ili Emirate. Gotov igrac

Komentiraj...
Vidi sve komentare