To je to što me zanima!

Kakva pogreška: Chelsea odbio Mbappea kad je imao 10 godina

Jedan od najvećih talenata u svijetu nogometa, Kylian Mbappe postao je ove sezone igrač PSG-a u jednom od najvećih transfera ikad, ali sve je moglo biti drugačije da je prošao na probi u Chelseaju
Vidi originalni članak

Krilni napadač PSG-a Kylian Mbappé ove je sezone prešao iz Monaca u PSG u transferu koji je šokirao cijeli nogometni svijet. Nakon sjajne sezone u Monacu, PSG je prošlog ljeta za njega izdvojio 195 milijuna eura kako bi pojačao svoju momčad, ali sve je moglo biti drugačije da je on zadovoljio na probi u Chelseaju u svojoj ranoj fazi života. 

TAJNI PLAN Bomba iz Katalonije! Pogriješio sam, vratio bih se u Barcelonu

Mbappé je rekao kako je išao na probu u londonski klub kada je imao 10 ili 11 godina i da je upravo to jedan od ključnih razloga za njegov uspjeh. Uvijek se rado sjeti trenutaka provedenih u Londonu.

- Bio sam još jako mlad, imao sam 10 ili 11 godina. Otišao sam u London gdje sam proveo oko tjedan dana. Trenirao sam sa Chelseajom i igrali smo prijateljsku utakmicu protiv Charltona koju smo pobijedili 6-0 ili 7-0, ali ja nisam zabio niti jedan gol. Ipak, bilo mi je super, moje prvo iskustvo u drugoj državi, ali i prilika da vidim kakve su utakmice u Engleskoj - prisjetio se Mbappé svog boravka u Londonu. 

Vjerujemo kako Chelsea sada žali zbog ove odluke jer je Mbappé jedan od najvećih talenata u svijetu nogometa. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Wolfiy 09.03.2018.

    Je pa mogli bi atletski građeni očevi punit u wc-u čašice bijelom tekućinom i prodavat potencionalnim klubovima tu dragocjenu tekućinu tek izišlog možebitnog novog Messija iz jaja!!

  • Orahova1 09.03.2018.

    Bogami vrlo brzo će se prodavati prije nego u školu podu, čuj grešku napravili jer ga nisu kupili kad je imao 10 godina pa što je s vama novinarima.

  • komentator__Luka 09.03.2018.

    kaj je tu pogreška? pa imao je 10 godina, baš se znalo kakav će biti sad haha...........dobro da nije pogreška jer su ga odbili kad je bio beba

Komentiraj...
Vidi sve komentare