To je to što me zanima!

Kakva sreća! Legendarni vozač je s obitelji preživio pad aviona

Zrakoplov kojim je letio legendarni automobilistički vozač Dale Earnhardt Jr. sa suprugom i kćerkicom skliznuo je s piste i zapalio se. Fotografije s mjesta nesreće izgledaju zastrašujuće, ali srećom, izbjegnuta je tragedija
Vidi originalni članak

Legendarni američki automobilistički as Dale Earnhardt Jr. (44) doživio je strašnu nesreću u Tennesseeju. Srušio se privatni zrakoplov u kojem su bili bivši NASCAR vozač, njegove supruga Amy i kćerka Isla. Srećom, svi su iz nesreće izašli bez težih ozljeda.

Mlažnjak 'Cessna Citation' je skliznuo s piste prilikom slijetanja u zračnoj luci u Elizabethtonu, potvrdila je Federalna uprava za zrakoplovstvo (FAA). U zrakoplovu su bila dva pilota, te obiteljski pas Earnhardtovih. Pilot koji je upravljao zrakoplovom više je puta slijetao i uzlijetao s ovog aerodroma, a nije poznato što je dovelo do nesreće i kako je zrakoplov na polovici piste uspio udariti u tlo i zapaliti se.

Dale Earnhardt Jr. je jedini nakon nesreće trebao intervenciju liječnika, ali ozljede nisu bile opasne. Zaradio je tek posjekotine i ogrebotine po tijelu pa je brzo pušten. 

- Dale, Amy, Isa i njihova dva pilota su imala nesreću... Svi su sigurni i odvedeni su u bolnicu na obradu - objavila je na Twitteru sestra legendarnog vozača, Kelley Earnhardt.

Dramatične fotografije i snimke s mjesta događaja pokazuju letjelicu u plamenu, okruženu gustim dimom. Pravo je čudo što su se svi putnici, uključujući i dvostrukog pobjednika utrke Daytona 500 te pobjednika 26 NASCAR utrka tijekom 19-godišnje karijere, izvukli bez ozljeda. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare