To je to što me zanima!

Kakva volejčina! Josip Mišić srušio Olympiacos uz eurogol

Hrvatski veznjak igra sezonu za pamćenje u Grčkoj. Na korak je do finala kupa nakon šestog gola protiv velikog rivala iz Pireja. U ludom preokretu polufinala zabio je za 2-2 već u 12. minuti
Vidi originalni članak

Bivši veznjak Osijeka, Rijeke, Spezije i Sportinga Josip Mišić (25) igra fantastičnu sezonu za PAOK. Hrvatski nogometaš u srijedu je zabio u domaćoj pobjedi nad velikim rivalom Olympiacosom (3-2) u prvoj utakmici polufinala grčkog kupa.

I to kako. U ludoj utakmici gosti iz Pireja vodili su 2-0 golovima Ahmeda Hassana u trećoj i Guilhermea u sedmoj minuti. Već u 10. Dimitris Pelkas smanjio je zaostatak PAOK-a, a u 12. je Mišić spektakularnim volejem s ruba šesnaesterca zabio za 2-2.

POGLEDAJTE MIŠIĆEV GOL OD 1:50:

Totalni preokret donio je Dimitris Pelkas penalom u 69. minuti, a PAOK je preživio igrača manje jer je u 85. minuti Dimitrios Giannoulis dobio izravan crveni karton. Uzvratna utakmica u Pireju igra se 22. travnja.

Početkom 2019. godine Josip je iz Sportinga došao na posudbu u PAOK. Ove je sezone u velikoj formi, posudba mu traje do lipnja 2020. godine, ali Grci su jako zadovoljni i spremni su otkupiti njegov ugovor od Portugalaca.

Triput je bio proglašen igračem mjeseca, i zabio je šest golova uz 11 asistencija u 30 utakmica ove sezone u svim natjecanjima.

PAOK i Olympiacos vode i borbu za naslov prvaka. Mišićeva momčad za vrhom zaostaje sedam bodova.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • vandorama33 05.03.2020.

    Al je strela do jaja.....

  • Simulacija_stimulacija 05.03.2020.

    Lijepi gol.

Komentiraj...
Vidi sve komentare