To je to što me zanima!

'Kakve sam je...e sreće ponovit će se. I to baš u Wimbledonu'!

Jamie je godinu stariji od dvojice Murraya, a Andy je nemjerljivo slavniji: osvajač dva Wimbledona (2013. u finalu protiv Đokovića, a 2016. protiv Raonića) i dvostruki olimpijski pobjednik
Vidi originalni članak

Andy Murray imao je silnih problema sa zdravljem, morao je na ugradnju metalnog kuka i činilo se da je povratak blizu no bol je početkom godine bila prejaka. U siječnju je odustao od profesionalnog tenisa, ali dogodio se obrat...

Travnata sezona se bližila, a Murrayu srce nije dalo mira. Prelomio je da se vraća se tenisu:

- Napredujem polako. Osjećam se dobro, bol je prošla i nastavit ću igrati. Treniram normalno i napredujem iz dana u dan. Najprije ću se fokusirati na parove, a do kraja godine očekujem povratak mečevima u singlu - objavio je britanski tenisač kojem bi baš u parovima, u 'njegovom' Wimbledonu, u 3. kolu s druge strane mreže lako mogao rođeni brat Jamie Murray.

Murray vs Murray

Nekadašnji svjetski broj 1 u parovima će igrati zajedno sa Francuzom Pierreom-Huguesom Herbertom, a Jamie sa sunarodnjakom Nealom Skupskim. Ždrijeb im u prva dva kola nosi protivnike protiv kojih su obojica, svaki sa svojim partnerom, favoriti.

Braća Murray su zadnji put suparnici bili 2015. u Montrealu, Jamie je tada (u paru sa Johnom Peersom) bio bolji od mlađeg brata Andyja i Leandera Paesa. Andy je tada izjavio:

- Ovo je bilo nenormalno, igrati protiv vlastitog brata. Utoliko više jer uglavom u parovima igramo zajedno. Ne daj Bože da se ponovi, ali kakve sam ja je...e sreće dogodit će se opet baš u Wimbledonu!

Malo mlađi, puno bolji

Četiri godine kasnije, evo ih. Na dva koraka od nove situacije 'brat na brata'. Jamie je godinu stariji, a Andy je: nemjerljivo slavniji.

Mlađo Murray osvajač je dva Wimbledona (2013. u finalu protiv Đokovića, a 2016. protiv Raonića) i dvostruki olimpijski pobjednik iz 2012. i 2016. sa završnim trijumfima nad Federerom tj. del Potrom.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nikol 30.06.2019.

    Pa ako nisi primjetio, za del potra pise da ga je pobijedio u olimpijskom finalu

  • 29.06.2019.

    Na vrhu članka piše pobjedik 2016 nad raonićem a dolje u tekstu pobjednik 2016 nad del potrom :)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare