To je to što me zanima!

Kale došao u Rim: Navijači ga u ponoć čekali na aerodromu

Roma ga je dovela na jednogodišnju posudbu uz mogućnost otkupa ugovora za devet milijuna eura na kraju sezone. Kalinić će u napadu imati veliku konkurenciju u liku Edina Džeke
Vidi originalni članak

Hrvatski napadač Nikola Kalinić vraća se u Italiju poslije neuspješne epizode u Atletico Madridu. Nakon igranja za Fiorentinu i Milan, Kalinić je u nedjelju kasno navečer sletio u Rim kako bi kompletirao transfer s Romom.

- Jako sam sretan što sam ponovno u Italiji - rekao je Kalinić po dolasku, a na aeordromu ga je oko ponoći dočekalo između 100 i 200 navijača.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Roma ga je dovela na jednogodišnju posudbu uz mogućnost otkupa ugovora za devet milijuna eura na kraju sezone. Kalinić će u napadu imati veliku konkurenciju u liku Edina Džeke, no uvjeren je da će izboriti minutažu u dresu 'vučice'.

Bivši napadač Hajduka stigao je kao zamjena za Patricka Schicka, koji je u nedjelju navečer kompletirao transfer u Leipzig. Bivši napadač Sampdorije nije se uspio nametnuti otkad je stigao pa ga je Roma odlučila prodati.

Kalinić je proteklu sezonu proveo u redovima Atletico Madrida, za koji je nastupio 24 puta i pritom postigao četiri pogotka te ostvario jednu asistenciju.

Osim za madridski klub, hrvatski napadač je u karijeri još igrao za Hajduk, Istru, Šibenik, Blackburn, Dnipro, Fiorentinu i Milan.

Stigao i Mhitarjan

A prava transfer bomba u Italiji dogodila se u posljednjem danu roka. Armenski ofenzivac Henrik Mhitarjan stigao je na jednogodišnju posudbu iz Arsenala s mogućnošću otkupa ugovora.

Arsenal se tako riješio već trećeg iskusnijeg igrača ovog roka nakon što su prije Mhitarjana otišli Nacho Monreal i Mohamed Elneny.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Pasjiskot 02.09.2019.

    Pu! Sve je sam o sebi kao osobi na sp rekao i pokazao. Previše riječi sam upravo utrošio na njega.

  • lovac_u_mutnom 02.09.2019.

    Ko god da mu je manager svaka mu cast ! Taj je jaci i od Mamica !

  • 02.09.2019.

    Wow, jedva se spasio navijača koji su došli u velikom broju, a gdje su mu hrvatski navijači koji su ga dočekali? Kale upamti, Hrvatska ti neće oprostiti onaj ispad!

Komentiraj...
Vidi sve komentare