To je to što me zanima!

Kalinić nakon incidenta: Žao mi je, ali još sam ljut

Mislio sam da me Jarni zove uz aut liniju da mi nešto kaže, bio sam očajan kad sam shvatio da moram iz igre, prisjetio se Kalinić svoje izmjene
Vidi originalni članak

Nikola Kalinić se nakon utakmice s Dinamom obrušio na trenera Jarnija, koji ga je u 21. minuti izvadio iz igre.
- Protrnuo sam kad mi je Jarni rekao da me mijenja - kaže Nikola.
-  Želio sam na kraju sezone otići iz ovakvog Hajduka, a sad vidim da moram. Kakva je to taktika, jurimo 3-0, a trener iz igre vadi najboljeg strijelca. Očito je da ja u Poljudu više nemam što tražiti - rekao je gnjevni Kalinić. Nije se smirio ni ujutro, kad mu je Jarni pojasnio da ga je želio zaštititi od moguće ozljede.
- To je kao da nagađate kad će sjekire početi padati s neba. Pa po toj logici nitko nikad ne bi igrao. Zašto je onda Modrić igrao i riskirao ozljedu - upitao je najbolji strijelac Hajduka i zaključio:
- Nisam zaslužio takav odnos kluba u kome sam odrastao i čiji sam najbolji strijelac. Zato i odlazim. Inzistirat ću da odem i uvjeren sam kako će me pustiti.

"ČUVAO SAM GA ZA EP"
Dvojio sam izvaditi Cernata ili Kalinića, koji je imao problema sa zadnjom ložom, da se ne ozlijedi i ne izgubi EP. No ne očekujem da on to shvati, rekao je dan nakon posljednje utakmice Hajdukov trener Robert Jarni.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Shady 15.05.2008.

    Stvarno je bezobrazan i drzak ispao....Drago mi je sto se ovo dogodilio i da su ljudi shvatili kakav je ovaj kalinić....Nije ni došao na svijet on misli da zna bolje od Jarnija....Nadam se da ces propasti, ustvari znam da ces propasti kad odeš u grčku ili rusiju jer jaču ligu ne zaslužuješ!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Silvaa 15.05.2008.

    joj kako je očajan taj Hajduk postao,to je nešto strašno...

  • Hottie 15.05.2008.

    nezahvalno je go*vno ovaj mali.zdravko ni ne pomišljaj kupiti ovu primadonu.koja se dere na trenera(za treninge znam).može ga biti sram.svi govore sharbini nije treao u repku nije trebao on nema poštovanja niti malo prema jarniju.sram ga može biti.idi idi što dalje i hnl-a.

Komentiraj...
Vidi sve komentare