To je to što me zanima!

Kalinić otpisan u Atleticu: Simeone ga ne vodi u SAD...

Nije to nikakvo iznenađenje jer u 24 nastupa, od kojih mnogi nisu bili od početka, postigao je četiri pogotka. Očekivalo se više, ali teško je bilo izboriti se za pravu šansu kraj Diega Coste i Antoinea Griezmanna
Vidi originalni članak

Nije to nikakvo iznenađenje jer u 24 nastupa, od kojih mnogi nisu bili od početka, postigao je četiri pogotka. Očekivalo se više, ali teško je bilo izboriti se za pravu šansu kraj Diega Coste i Antoinea Griezmanna.

Odabrati pravu sredinu

Nekadašnji hajdukovac koji je bio plaćen 15 milijuna eura svejedno je zanimljiv klubovima poput West Hama te turskih Fenerbahčea i Galatasaraya, ali još je teško reći u kojem bi mogao pravcu.

Nakon Milana ni Atletico se nije pokazao pogotkom, a s obzirom da mu je već 31 godina, važno je odabrati pravu sredinu kako bi revitalizirao svoju karijeru koja je nakon odlaska iz Fiorentine krenula nizbrdo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 23.07.2019.

    O kako ljudi hejtaju Kalinića to je strašno, a momak nam golovima donio nastup na SPu.... Loše je izrazio svoje zadovoljstvo na prvenstvu i to mu je jedino što mu se može zamjeriti.. Drago mi je da imam prave informacije što se točno dogodilo tako da se vama hejterima mogu samo smijati u lice ovdje...

  • realan1234 23.07.2019.

    love se je nabral naj bolje za njega bi bilo da se vrati u hajduk tam bi igral 100 posto

  • danijel23 23.07.2019.

    Bole ga leda

Komentiraj...
Vidi sve komentare