To je to što me zanima!

Kalinić Premiership mijenja za Ligue 1, ide 'pod Vahinu palicu'

Od reprezentativne 'jedinice' do rezervnog golmana u Villi i 'vatrenima'. To je ukratko strelovit pad Lovre Kalinića (29) koji bi ubrzo mogao promijeniti nogometnu sredinu. Za njega se interesira francuski Nantes
Vidi originalni članak

Jed Steer obnovio je ugovor, čeka se oporavak Orjana Nylanda, a to za Lovru Kalinića znači samo jedno - biti će treći izbor u klubu. Hrvatski reprezentativac na to ne može pristati te bi, kako prenose engleski mediji, Kale ubrzo mogao promijeniti klub.

Za njega je zainteresiran Vahid Halilhodžić na klupi francuskog Nantesa, a to bi za nove Premierligaše mogla biti idealna prilika - oni žele dovesti veznjaka Valentina Rongiera iz Nantesa pa bi u Francusku mogli poslati novac i Lovru Kalinića u zamjenu. Prema transfermarktu Lovre vrijedi 6,5 milijuna eura, dok je vrijednost francuskog veznjaka procijenjena na 15 milijuna eura.

Kalinić je mrežu Aston Ville branio osam puta, a primio je 15 golova uz jedan clean sheet. S Aston Villom ima ugovor do 2023. godine.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • danec 21.06.2019.

    Najbolji su mi ovi sto pričaju dobar golman. Rupa sa svoja 2 metra nezna izac na centar šut. Za to su ga izbusili totalnu u Engleskoj 2.ligi. kad su vidjeli kakav je lik sklonili ga sa gola i od tada su samo mljeli.

  • danko1471991 21.06.2019.

    Teško će pored Tatarusanua dobiti priliku...

  • KristijanCro 21.06.2019.

    U Belgiji najbolji vratar lige a onda u Villi ozljeda a i prije nje strahovit pad forme. Uz to se poklopilo da je s rezervnim vratarom sve pobjedila do kraja lige i s njim kao herojem penala ušla u Premier ligu i sad ga ne možeš puškom istjerat s broja 1. Kalinić mora otić hitno u bilo koji klub gdje će bit prvi vratar

Komentiraj...
Vidi sve komentare