To je to što me zanima!

Kalinić razočaran minutažom i traži razgovor o svom statusu

Najbolji je strijelac kluba u Premiershipu, a ni to nije dovoljno da u zadnja tri susreta dobije bar sekundu. Ima zainteresiranih i na ljeto će Nikola razgovarati sa čelnicima
Vidi originalni članak

Nikola Kalinić odrađuje drugu godinu u Blackburnu, ali sezonu u kojoj je dokazao talent. Nakon 26 nastupa u Premiershipu (12 ušao s klupe) i dva gola u premijernoj sezoni, ove je u 16 nastupa zabio pet. 

Napredak koji bi bio očitiji da igra više. U posljednje tri Blackburnove utakmice nije dobio ni sekunde, a subotnju utakmicu protiv Arsenala je gledao s tribine. Podatak koji bi trebao ići u njegovu korist je i da je najbolji strijelac kluba u ligi. 

Međutim, Blackburn je prosječna momčad koja se najčešće brani pa igraju s jednim napadačem. Za jedno mjesto uz Kalinića konkurira još šest napadača. 

- Nikoli nije lako. Ne znam što se dogodilo, prošli mjesec igrao je za jaku Hrvatsku, a onda u slabom klubu ne igra. Još ne razgovaramo s drugim klubovima jer želi pomoći da se izvuku iz teške situacije - rekao je Tomislav Erceg, Kalinićev agent, i dodao:

- Voli Blackburn i sretan je, ali mora igrati. Strašno je samouvjeren i vidjet ćemo što će se dogoditi na ljeto. Razgovarat ćemo s klubom. Ima zainteresiranih za Nikolu.

Hrvatski reprezentativac vrijedi pet milijuna eura, ali je došao za sedam i to je vjerojatna cifra koju će klub tražiti u slučaju prodaje. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • juda kockar 07.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Superteška 06.04.2011.

    Kud bi on kad nije ni za Blackburn? Japan, Korea ili Iran?

  • buntovnik sa razlogom 06.04.2011.

    pa stvarno kako možete tako o "vrhunskom" strijelcu ipak je on bio jedan od najboljih u HNL-u,nije mu nadimak bez razloga mr.penal hahaha,da možda ima u Engleskoj toliko prilika iz penala pokazao bi on svoj vrhunski talent i znanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare