To je to što me zanima!

Kalinić: Vaditi se na izostanak dva najbolja igrača nema smisla

Tko god nosi ovaj dres zaslužuje biti tu, ali to mora i pokazati na terenu, jer teren je mjerilo svega, rekao je kapetan Lovre Kalinić nakon što je njegova momčad remizirala sa Slavenom
Vidi originalni članak

U 32. kolu HT Prve lige Hajduk se 'spotaknuo' u Koprivnici i osvojio tek bod nakon velikog slavlja protiv Dinama u najvećem derbiju hrvatskog nogometa. 

- Od prve minute smo prihvatili njihov stil igre, nabijanje lopte u zrak, nismo spajali linije kao što mi inače znamo, ali sad se vaditi na izostanak naša dva najbolja igrača nema smisla, jer tko god nosi ovaj dres zaslužuje biti tu, ali to mora i pokazati na terenu, jer teren je mjerilo svega - rekao je kapetan Hajduka Lovre Kalinić.

I doista, Splićani su izgledali bezidejno, a nije bilo individualne kvalitete spomenutog dvojca koja bi mogla usmjeriti utakmicu. Ipak, Kalinić tvrdi da se Hajduk neće predati do kraja.

- Nismo smjeli sebi dopustiti ovakav rezultat, ne mogu reći da nije bilo želje i htijenja, mi smo se bacali na glavu, kao što sam rekao i u svlačionici prije deset kola, idemo se bacati na glavu pa ćemo vidjeti do kuda će nas to odvesti. Taj dio nije izostao, svi su došli sa željom, momci su se potrošili, dali su sve od sebe, ali ako se u ovakvim teškim i zahtjevnim utakmicama stvori jedna, dvije prilike, onda ih moramo io zabiti, moramo biti mirniji u završnici. I dalje postoje šanse, mi i dalje vjerujemo, i u toj vjeri idemo u zadnje četiri utakmice.

Hajduk je sada na 63 boda te čeka rasplet utakmice Gorica-Dinamo.

 

Idi na 24sata

Komentari 136

  • bbbkr9 plavi 25.04.2022.

    AJMO SPASIT NAŠ hajduk PRODAJOM HAJDUČKOG ČOKOLINA, CEDEVITE,VEGETE....💙💙💙

  • bbbkr9 plavi 25.04.2022.

    Nestašica PODRAVKA ČOKOLINA u Splitu, blitvari ga dobili na akciji!🤣🤣🤣😂😂😂

  • MRKIMEDO_DE 25.04.2022.

    vaditi se na izostanak kvalitetnog golmana Hajduka nema smisla🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare