To je to što me zanima!

Kalinić zabio dva Rijeci, 'crna mačka' Koper svladao i Hajduk

Ova subota nije bila uspješna za drugoplasirani i trećeplasirani klub MAXtv Prve lige, Hajduk i Rijeku. Splitski bijeli izgubili su od Luke Koper 2-0, a riječki od Dnjipra 4-1
Vidi originalni članak

Nakon što je Dinamo u petak odigrao mršavih 0-0 s norveškim Strømsgodsetom, ni druga dva najbolja hrvatska kluba nisu pobijedila u pripremnim utakmicama ovaj vikend. Dapače, i Rijeka i Hajduk uvjerljivo su poraženi.

Na oproštaju od Rovinja Hajduk se sastao sa slovenskim prvoligašem Lukom Koper i izgubio 2-0. Lovre Kalinić zabio je autogol u 21. minuti, a konačan rezultat u 81. postavio je Peševski. Koper je na pripremama pobijedio i Rijeku.

Riječani su zaključili pripreme u Španjolskoj utakmicom protiv Dnjipra, sudionika 1/16 finala Europske lige, i nisu se dobro proveli. U prvom dijelu Čeberiako je Ukrajincima donio vodstvo, a Rijeka se početkom nastavka vratila golom Mitrovića, no više od toga nije mogla.

Iskusni Brazilac Matheus vratio je vodstvo Dnjipru u 73. minuti, a priču je zaključio hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić koji je zabio dva gola; dalekometni i iz blizine. Igrao je drugih 45 minuta, ali i to mu je bilo dovoljno da bude najefikasniji igrač na terenu.

Prijateljske utakmice

  • Hajduk - Luka Koper 0-2
  • Rijeka - Dnjipro 1-4
Idi na 24sata

Komentari 27

  • Rid0ndo 01.02.2015.

    ne vidim problema...rijeka izgubila...pa šta...i hajduk isto...a šta sad

  • bbbvodice 01.02.2015.

    Sad bi hajduk iz protesta što je izgubio od luke kopar, optužiti Sloveniju za urotu protiv hajduka, te shodno tome istupiti iz prve lige i sami otići u niži rang natjecanja. Također je za sve poraze hajduka kriv hns i mamić. A njihov svetac Brbić nemože prodati niti jednog igrača hajduka jer ih niko neće.

  • ivan93zg 01.02.2015.

    Mamić kriv!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare