To je to što me zanima!

Kalinić: Zaslužio sam crveni, ali tri utakmice su malo previše

Želio sam se zagraditi, on je gurnuo nogu i ispalo je jako ružno, rekao je Nikola Kalinić koji je u sinoćnjoj utakmici zabio dva gola i zaradio izravni crveni karton
Vidi originalni članak

Prvo ime gostujuće pobjede Blackburna protiv WBA bio je hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić, koji je postigao dva gola, a potom zaradio i crveni karton, koji na koncu ipak nije imao utjecaja na pobjedu Roversa.

- Dobro sam se osjećao uoči utakmice i odmah znao da ću dobro odigrati. Već u trećoj minuti sam pobjegao obrani WBA i zabio. Kasnije mi je golman nakon kornera praktično servirao priliku, jer mi je odbio loptu na glavu... - kaže Kalinić i dodaje kako nije imao namjeru grubo startati na protivničkog igrača.

- Želio sam se zagraditi, on je gurnuo nogu i ispalo je jako ružno. Crveni sam zaslužio, ali tri utakmice kazne su doista previše. Kao da sam Martin Taylor - kaže Kalinić kojeg su suigrači prije izricanja kazne zezali da je crveni zaradio namjerno kako bi dobio nekoliko slobodnih dana za Novu godinu.

- Ma kakvi slobodni dani, dobio sam tri utakmice, a odradit ću ih u sedam dana, jer igramo dvije prvenstvene utakmice i jednu u FA kupu. A osim toga imamo treninge i 31. prosinca i 1. siječnja, tako da nema govora o slobodnim danima.

Nikola neće nigdje na organizirani doček, Novu godinu dočekat će u 'obiteljskom krugu', zajedno s kumom, nogometašem Solina Mirkom Žajom, te njihovim djevojkama.

Za kraj je samo zaželio puno zdravlja i nastavak dobrih igara koje su ga učvrstile u momčadi Blackburna. Promjena vlasnika i trenera nije se puno odrazila na Kalinićev status.

- Nove vlasnike još nismo upoznali, a što se tiče trenera Sam Allardyce je ionako bio menadžer, pojavio bi se svega jednom-dvaput tijekom tjedna i na utakmicama. Tako da ni tu nema velikih promjenama - zaključio je Kalinić.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • milan23-tips 29.12.2010.

    http://milan23-tips.bloger.hr/

  • Prince Vegeta 29.12.2010.

    po kazni jesi taylor

  • torca1950 29.12.2010.

    pa stvarno i je bezveze da se tako odnose prema onakvih krvničkim startovima i ovakvim...ono je bio lom noge a ovo crveni kartom al ok...uglavnom drago mi je radi nikole,želim mu puno sreće i da jednom bude prvi napadač reprezentacije...

Komentiraj...
Vidi sve komentare