To je to što me zanima!

Kalinićev 'autogol': Propao mu Milan, 'rossoneri' ga ne žele...

Talijani ističu da se Kalinić najkasnije do srijede mora pojaviti na pripremama Fiorentine, i uz to se prethodno javno ispričati. Milanov je direktor rekao kako su njihove mete Belotti, Morata i Aubameyang
Vidi originalni članak

Nisu ovo dani sreće za Nikolu Kalinića. Nakon što mu je u petak iz stana ukraden nakit u vrijednosti od 500.000 kuna, čini se da i od njegova transfera u Milan neće biti ništa.

Iako je nedavno izjavio da želi napustiti Fiorentinu i otići u Milan, rossoneri su se okrenuli drugim opcijama. Potvrdio je to direktor kluba Marco Fassone.

- Bilo bi lijepo u napadu imati nekog od trojca Belotti, Morata i Aubameyang. Vidjet ćemo tko će doći, iako se spominju i neka druga imena - rekao je Fassone.

Najizglednija opcija je Belotti koji se nije pojavio na službenim fotografijama Torina za novu sezonu, a i sam je poručio da bi želio na San Siro.

Talijani ističu da se Kalinić najkasnije do srijede mora pojaviti na pripremama Fiorentine, i uz to se prethodno javno ispričati.

Ne isključuje se ostanak u Firenzi, iako dodaju si je Kalinić zabio veliki autogol, te da bi za obje strane bilo najbolje da je još na zimu otišao u Kinu.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • ivica31 16.07.2017.

    Ka da je Milan jedini klub di može otić. Kale nema straja naćeš ti puno bolji klub a Fiorentina može sanjat tvoju ispriku.

  • Mučki Provokator 16.07.2017.

    ha ha još jedan luzer u nizu, eto možeš se družit sa čilićem

  • PlaviZgb 16.07.2017.

    WTF ? Pa jučer je pisalo " Naj traženija špica Europe ", a sada se mora ispričat da ga prime nazad ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare