To je to što me zanima!

'Kalkulacije nisu opcija, treba dobiti, igrat će samo najbolji'

Malo je ostalo do kraja sezone, zato će igrati svi najbolji, najavio je trener Hajduka Igor Tudor. 'Bili' će drugi put u četiri dana na Poljudu ugostiti Ivkovićevu Lokomotivu
Vidi originalni članak

Neobično je drugi put u četiri dana igrati protiv istog protivnika, na istom stadionu, no vjerujte mi da će tu biti puno novih momenata, kaže trener Hajduka Igor Tudor uoči današnjeg dolaska Lokomotive (19 sati).

U srijedu je Hajduk u prvoj utakmici finala Kupa konačno uspio pobijediti Lokomotivu, nakon tri poraza i jednog remija, a večeras će to pokušati ponoviti i u prvenstvu.

- Neovisno o Kupu, i dalje želimo Europu izboriti kroz prvenstvo. Momčad će nam vjerojatno izgledati malo drukčije nego u srijedu, no nema kalkulacija. Igrat će oni koji nam mogu donijeti najbolji rezultat. Malo je vremena do kraja sezone i odmarat ćemo se kad ona završi - rekao je Tudor i nastavio:

- Razveselio me rezultat iz Pule, poraz Rijeke od Istre. Nije nam to u ovom trenutku najvažnije, ali pratimo i kalkuliramo. Borba s Rijekom, Splitom i Lokomotivom jako je neizvjesna i takva će biti do kraja.

Na Poljudu se polako slaže i momčad za sljedeću sezonu.

- To je više posao sportskog direktora, a ne moj - kaže Tudor.

No mali je problem što Hajduk nakon odlaska Sergija Krešića sportskog direktora - nema.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • BILI KMEČAVAC 12.05.2013.

    http://www.livestream365.com/sr/arena-sport-1

  • edisplit 12.05.2013.

    evo jedna hajdučka za štimung

  • edisplit 12.05.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare