To je to što me zanima!

Kameno lice vrijedi zlata: Blef koji mu je donio 8 mil. dolara

OSAM MILIJUNA DOLARA Za toliko je 'teži' Qui Nguyen koji je u velikom finalu u Las Vegasu poslije sedam sati igre pobijedio Gordona Vayoa i to neviđenim blefom. Ovo je trebalo moći...
Vidi originalni članak

Svjetsko prvenstvo u pokeru (WSOP) privedeno je kraju poslije niza turnira u Las Vegasu. Poslije 6737 prijavljenih natjecatelja za stolom su ostala dvojica - Qui Nguyen i Gordon Vayo. Potom je uslijedila bitka od sedam sati za nagradu od 8 milijuna dolara!

Pobijedio je Nguyen zahvaljujući agresivnoj igri i hrabrom blefu. Imao je dečka i peticu. Niti protivnik nije bio ništa jači i u ruku je ušao sa damom i devetkom. No, na flopu mu je izašla devetka i to kao najjači par što mu je dalo dodatno samopouzdanje za praćenje velikog uloga kojeg je ofenzivni Nguyen podigao bez ičega.

Iduća karta nije donijela ništa novo ni jednom ni drugom, a Nguyen je nastavio podizati ulog. Vayo je pratio i dalje.

River je Nguyenu izbacio peticu, ali i tako je bio slabiji od para devetki kojeg je imao Vayo. Nguyen ipak nije imao kuda jer je znao da samo na ovaj način može dobiti. Vayo pak za 'all in' nije htio niti čuti. Iako je imao jače karte, u njemu se probudila sumnja da je njegov protivnik imao veliki par prije dijeljenja ruke.

Na kraju je morao odustati čime je protivniku omogućio veliku prednost u nastavku pa je to ujedno označeno kao jedan od najvažnijih trenutaka u finalnoj borbi.

VIDEO

Idi na 24sata

Komentari 48

  • ludaofca 15.11.2016.

    kasnite za ovom vijescu ljudi dragi lik je vec potrosio do sad te milijune dok vi objavite 'novost' haha

  • Dr. Kadžija 15.11.2016.

    Qui nguyen - tradicionalno američko ime i prezime

  • škripar91 15.11.2016.

    ihh sto bi mu ja šamarcinu opalio za ovaj blef

Komentiraj...
Vidi sve komentare