To je to što me zanima!

Kamera je stalno 'bježala' na škotskog suca, razlog je bizaran

Zbog krize i uštede, Inverness nema zaposlenog kamermana već su kupili robot-kameru koja je programirana da prati loptu. No proizvođači nisu mislili na jednu stvar. Što ako ju nešto omete?
Vidi originalni članak

Roboti će u budućnosti u potpunosti zamijeniti ljude u većini poslova, kažu. U industriji je sve više robota, nema tog posla u Japanu koji ne radi robot. A nogomet? Ne bi nas čudilo da Japanci jednog dana osnuju robotsku ligu, ali do tada su robote prenamijenili za nešto drugo. Za snimanje utakmica. Ali samo se nadajte da to nije utakmica vašeg kluba jer ćete na malom ekranu cijelo vrijeme morati gledati ćelavu glavu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Inverness je na svome terenu izvukao remi protiv Ayra u 2. kolu škotske druge lige, a gledatelji na televiziji nisu mogli vidjeti gol i dramu u samoj završnici jer je kamera analizirala kakvu to frizuru ima pomoćni sudac. 

Zbog krize i uštede, Inverness nema zaposlenog kamermana već su kupili robot-kameru koja je programirana da prati loptu. No proizvođači nisu mislili na jednu stvar. Što ako ju nešto omete? 

A omeo ju je jedan pomoćni sudac. Gospodin s obrijanom glavom, obučen u crno i sa zastavicom u rukama je ni kriv ni dužan sabotirao prijenos. Naime, zbog oblika, kamera je njegovu glavu zamijenila za loptu, a gospodin iz Škotske je cijelo vrijeme bio u kadru, htio to on ili ne. 

I komentatoru je bilo neugodno pa se gledateljima ispričavao cijelo vrijeme.

Možda je jeftinija varijanta, ali Inverness će sigurno sljedeći put razmisliti o tome da zaposli jednog kamermana kako bi kontrolirao nagone kamere kojoj se sudac očito toliko svidio. 

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Petrinja u ❤ 28.10.2020.

    Hahahaha, vrh 😁

  • čujto 28.10.2020.

    Standardno: IOS 14. Ipnone xs vdea: NEMA!!

  • Dalibor0704 28.10.2020.

    To se dogodi kada ostavite stroju da razmišlja za vas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare