To je to što me zanima!

Najveća zvijezda Kameruna nije igrala protiv Srbije: Posvađao se s izbornikom uoči utakmice!

Umjesto Onane protiv Srbije branio je Devis Epassy, član saudijskog prvoligaša Abhe. Kamerun će se na neiskusnog Epassyja osloniti i protiv moćne reprezentacije Brazila, s obzirom na to da je Onana napustio SP
Vidi originalni članak

Kamerun i Srbija podijelili su bod u drugom kolu Svjetskog prvenstva u Katru i odigrali jednu od najuzbudljivijih utakmica u dosadašnjem djelu prvenstva. Samo nekoliko sati uoči početka utakmice izašao je popis sastava, a na njemu nije bilo fantastičnog golmana Kameruna Andrea Onane (26).

KAKAV SPEKTAKL! Srbija u tri minute prosula dva gola prednosti i ovisi o Brazilu

Onana je jedan od najpoznatijih imena u kamerunskoj reprezentaciji i jasan izbor na golu u svakoj utakmici reprezentacije. Međutim, nije branio protiv Srbije, a poznati novinar Fabrizio Romano otkrio je zašto.

NIJE BILO OBRANA VIDEO Evo kako su Kamerunci šokirali Srbiju: Lob Aboubakara pa munjevita kontra zdesna

- Andre Onana udaljen je od sastava Kameruna. Čuo sam da je razlog tome razgovor s izbornikom, koji je tražio da Onana koristi tradicionalni golmanski stil. Onana nema namjeru promijeniti svoj stil, situacija je napeta i zato nije uvršten u sastav - napisao je Romano na Twitteru.

Onana je nakon svađe s izbornikom Rigobertom Songom odlučio da će otići sa Svjetskog prvenstva i da se neće vraćati, potvrdio je Romano na Twitteru. Izbornik Song od golmana želi duge lopte, a Onana je moderan golman koji voli loptu u nogama i kratka dodavanja. 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • XM12 28.11.2022.

    Kosta je Ajax sveg 200.000 dolara. Sada vrijedi milione. Ajax je ga zvao da se vrati ali on nije htjeo. Dobar golman i nije vazan stil, bitno je da dobro brani.

  • Roko Ukić 28.11.2022.

    Koštao si me tiketa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare