To je to što me zanima!

Kamerunac Samuel Eto’o odlučio: Idem u Uzbekistan

Kamerunca su željeli najveći europski klubovi poput Intera, Milana i Chelseaja, no novac ga je na kraju odvukao u uzbekistanski Kuruvči
Vidi originalni članak

Očekujemo dolazak Samuela Eto’oa, s kojim ćemo potpisati ugovor, izjavili su čelnici uzbekistanskog Kuruvčija, koji bi Kamerunca doveli isključivo za nastupe u azijskoj Ligi prvaka. Glavni motiv dolaska Barcina napadača, naravno, je novac, koji bi potpisom za taj klub ušao u sam vrh najplaćenijih nogometaša današnjice. Prvi ugovor potpisao bi na tri do šest mjeseci, a onda bi zajednički odlučili kako dalje. U Kuruvčiju su navodno već prezentirali Eto’o i taj dugoročniji dio plana, težak 40 milijuna eura, ali zasad je nepoznato na koliko godina.
Jedina “tajna” koja je procurila izvan kluba je to da će Eto’o, potpiše li taj duži ugovor, postati najplaćeniji nogometaš svijeta. Plaćeniji i od Cristiana Ronalda.

DOVELI GA DA OŽIVI NOGOMET I DRŽAVU
Samuel Eto’o je u Uzbekistanu dočekan poput najvećih državnika, a i uloga bi mu tamo trebala biti “državnička”. Naime, čelni ljudi Kuruvčija tvrde da Kamerunca nisu doveli samo iz privatnih interesa, već da bi njegov dolazak trebao biti veliki stimulans za cijeli uzbekistanski nogomet, ali i državu. A u tom slučaju i golem novac koji su mu spremni dati nije loša investicija. Jer uz njega će Uzbekistan procvjetati.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Ferenc16 18.07.2008.

    ooooo bogte neće pa kaj si tak pohlepan za novcem da ideš u uzbekistan joj meni

Komentiraj...
Vidi sve komentare