To je to što me zanima!

Kampl završio sezonu, 'lisice' strahuju zbog ozljede Kantéa

Loše vijesti prijestupnog dana ove godine stigle su za Bayer Leverkusen, Real Madrid, Leicester City i Juventus. Njihovi prvotimci na neko će vrijeme biti izvan terena...
Vidi originalni članak

Nakon prvenstvenih utakmica prošli vikend diljem Europe, stižu vijesti o ozljedama u talijanskoj Serie A, engleskom Premiershipu, španjolskoj Primeri i njemačkoj Bundesligi.

Najgore je prošao razigravač Bayera iz Leverkusena Kevin Kampl. Slovenac će zbog loma lisne kosti lijeve noge u ogledu protiv bivšeg kluba Borussije Dortmund 21. veljače najvjerojatnije izbivati s travnjaka do kraja sezone.

Karim Benzema nastradao je u madridskom derbiju Reala i Atlética. On je ozlijedio desnu nogu i čeka ga tri tjedna stanke zbog čega će propustiti prvenstvene utakmice protiv Levantea, Celte te Las Palmasa, ali i uzvrat osmine finala Lige prvaka protiv Rome u Madridu.

Leicesterove ambicije o naslovu prvaka pretrpjele su ozbiljan udarac jer mu se ozlijedio ključni igrač sredine terena, Francuz malijskog porijekla N'Golo Kanté. Zbog istegnuća butnog mišića u ogledu protiv Norwicha morat će mirovati u susretima protiv West Bromwich Albiona i Watforda.

Na kraću će pauzu i stoper Juventusa Giorgio Chiellini, i to tek što se vratio nakon ozljede potkoljenice. Protiv Intera je obnovio ozljedu i, iako se službeno ne zna koliko bi mogao izbivati, u Juveu strahuju da se neće stići oporaviti do uzvrata osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna u Münchenu 16. ožujka. Prije toga "stara dama" igra uzvrat polufinala Kupa protiv Intera, a u prvenstvu gostuje kod Atalante pa dočekuje Sassuolo.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Mlunko 01.03.2016.

    bez uvrede drugim igracima lisica, ali kante je pola momcadi lisica... nekad pomislim da ima vise igraca s imenom kante, pa njega ima svugdi po terenu

  • mesuney 29.02.2016.

    bez kantea tesko da mogu izdrzati, rekao bi da je on mozda i najvaznija karika u laichesteru

  • Puyol05 29.02.2016.

    ma da se sve vrti oko vardya, ali bez male haubice kantea tesko bude uhuh. a steta za susjeda kampela, korak unazad za njega i bayer.

Komentiraj...
Vidi sve komentare