To je to što me zanima!

'Kante je najbolji vezni igrač na svijetu, nema gdje ga nema...'

Kante je pogurao Chelsea u polufinale FA Cupa protiv Manchester Uniteda golom u 51. minuti, a zahvaljujući konstantno dobrim igrama Frank Lampard smatra da je Francuz trenutno najbolji vezni u svijetu
Vidi originalni članak

N'Golo Kante glavna je priča u britanskim medijima, pogotovo nakon pobjede Chelseaja nad Manchester Unitedom u FA Cupu.

Činjenica da je Leicester tako drastično pao ove sezone u Premier ligi i da se Chelsea podigao nije zasluga jedino Contea, već dobrim dijelom i omalenog 25-godišnjaka. Nije ni legendarni Frank Lampard ostao imun na igre Francuza. 

- Trenutačno je najbolji vezni igrač na svijetu - rekao je Lampard, a s njim su se u studiju BBC-a složili i ostali stručni komentatori. 

- Mislim da gledate nogometaša godine u izboru novinara i igrača - najavio je Alan Shearer.

Jedino se Martin Keown nije složio s izborom Kantea za igrača utakmice. 

- Nije on igrač utakmice. On je igrači utakmice! Nema gdje ga nije bilo... - rekao je Keown. 

Ove sezone Kante u Premier ligi ima čak 88,1% točnih dodavanja, po čemu je najbolji 'plavac', a ukupno gledajući drugi iza Harryja Artera iz Bournemoutha. Činjenica da je ispred suigrača Edena Hazarda, koji od samog početka karijere u dresu londonskih 'plavih' skuplja komplimente na svoj račun, nije toliko zanimljiva medijima, koliko da je uvjerljivo korisniji za momčad od sunarodnjaka Paula Pogbe

Naime, Kante je u Chelsea doveden za 34 milijuna eura, a Pogba je put Manchestera došao za skoro trostruku cifru. Obojicu u Francuskoj drže kao kap vode na dlanu, ali Britanci su prema drugom jako kritični. 

- Pogba je problem od 100 milijuna eura - nedavno ga je tako okarakterizirao upravo Lampard. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Paul_George_13 15.03.2017.

    Kante i Matuidi dva najjaca motora u danasnjem nogometu

  • zekica 14.03.2017.

    Volio bih ga na ljeto vidjeti u Realu. Ali to će biti izvedivo. Niti će Perez ganjati takvog igrača koji im i nije baš neki marketing, niti će Chelsea pustiti takvog igrača. Ali ipak bih ga volio vidjeti u dresu Reala, recimo na def veznom u sredini umjesto Casemira. Kroos lijevo a Modrić desno. Zvuči mi opako.

  • jr.Fernándes 14.03.2017.

    Jedan jako brz igrač sa plućima ogromnog kapaciteta. Jedna od boljih investicija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare