To je to što me zanima!

Kek uoči Standarda na punoj Kantridi: Idemo samo hrabro

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U četvrtak u 19 sati Rijeka na svojem stadionu igra posljednju domaću utakmicu u skupini Europske lige. U goste joj dolazi Standard, protiv kojeg Riječani žele slavlje
Vidi originalni članak

Rijeka je u prva četiri kola osvojila četiri boda, koliko ima i sljedeći protivnik našeg predstavnika u skupini G. Standard je započeo s tri boda nakon pobjede protiv Rijeke 2-0, ali poslije toga uspio je samo još osvojiti bod protiv Seville u Belgiji.

- Jedva čekamo početak utakmice - rekao je Anas Sharbini .

- U Belgiji smo pokazali da se možemo nositi sa Standardom , ako i u četvrtak budemo pravi, a vjerujem da hoćemo, možemo pobijediti, osvojiti tri boda i vidjeti što dalje.

Pobjedom bi Rijeka mogla doći na korak do prolaska skupine, čemu se malo tko nadao početkom ljeta i nove europske sezone.

- Ove godine napravili smo puno, ali time se ne zadovoljavamo - izjavio je Matjaž Kek .

- Želimo biti odlučni, hrabri, želimo ući u utakmicu s mnogo samopouzdanja. Samo to tražim od igrača - zaključio je slovenski strateg.

Interes publike opet je prilično velik, iz kluba javljaju kako je za utakmicu ostalo tek 700 ulaznica, pa će Kantrida još jednom biti ispunjena do posljednjeg mjesta. Rijeka u posljednjem kolu mora put Seville u ovoj izjednačenoj skupini i borbi za eliminacijsku fazu.

Trener Standarda: Neće nam biti lako

Nogometaši Standarda odradili su trening u srijedu uoči utakmice na Kantridi. Na kraju treninga pred novinare je izašao njihov trener.

- Čeka nas teška utakmica protiv Rijeke. Moramo biti mentalno jaki i dati sve od sebe ako želimo tri boda protiv takve momčadi - rekao je Ivan Vukomanović.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Skupina G

  • Rijeka - Standard Liege 19.00
  • Feyenoord - Sevilla 19.00
  1. Sevilla 8
  2. Feyenoord 6
  3. Standard 4
  4. Rijeka 4
Idi na 24sata

Komentari 40

  • tihitom 27.11.2014.

    STRRNO RIJEKA! Nakon ovih svih sramota u HR.nogometu, vi ste nam jedina mocad kojom se u Hrvatskoj možemo ponositi.

  • SpužvaBobSkockani 27.11.2014.

    Koliko golova Krama da, toliko milijuna nek traži dodatno od Juventusa na ovih 1.5 milijuna

  • bbbdado 27.11.2014.

    Sretno Dinamu i Rijeci

Komentiraj...
Vidi sve komentare