To je to što me zanima!

Kao da se družio s Modrićem: Sučić asistirao sa svoje polovice za izjednačenje protiv Bayerna

'Vatreni' je fino primio loptu na svojoj polovici i na nepostavljenu Bayernovu obranu vanjskim dijelom kopačke poslao sjajnu loptu za Koitu koji je matirao Ulreicha
Vidi originalni članak

U okviru priprema za nastavak sezone, prvak Njemačke i prvak Austrije, Bayern i Salzburg, odigrali su prijateljsku utakmicu u Bayernovom kampu u Münchenu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rezultat na poluvremenu bio je 1-1, a obje momčadi su u prvih 11 imale po jednog Hrvata, Josip Stanišić na strani Bavaraca i Luka Sučić u austrijskoj momčadi.

Upravo je Sučić odigrao ključnu rolu kod izjednačujućeg gola Salzburga u 17. minuti. 'Vatreni' je fino primio loptu na svojoj polovici i na nepostavljenu Bayernovu obranu vanjskim dijelom kopačke poslao sjajnu loptu za Koitu koji je matirao Ulreicha. Kao da se nedavno poduže vrijeme družio s Lukom Modrićem... Vodeći gol za njemačku momčad zabio je Sane u 9. minuti.

PROBLEMI ZA MAZRAOUIJA Igrao pod koronom s Vatrenima, sad mu otkrili oteklinu oko srca VELIKA ČAST Zvonarek pozvan na pripreme s prvom momčadi Bayerna u Dohi

Sučićevu asistenciju sa svoje polovice možete pogledati OVDJE.

Luka je na poluvremenu ostao u svlačionici, dok je Josip Stanišić igrao do 68. Vrijedi spomenuti da je u 65. minuti svoj neslužbeni debi za Bayern imao bivši nogometaš Slaven Belupa - Lovro Zvonarek.

Salzburg je, inače, imao vodstvo 3-1 golovima Konatea i Okafora, Bayern je okrenuo golovima Ibrahimovića, Comana i Tela, dok je Okafor u 89. minuti svojim drugim golom postavio konačan rezultat 4-4.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Minkem 14.01.2023.

    mi bi morali krenit igrat 5 3 2 ili 3 5 2. u takvim formacijama igra dinamo u europi, gvardiol kovacic brozovic sosa i puno drugih igraca. mislim da bi to bila buducnost naseg nogometa. jedini razlog zasto i dan danas igramo 4 3 3 je modric. al kad njega ne bude bilo mi vise nemamo igrace za tu formaciju.

  • Jogurtaši 14.01.2023.

    Šteta šta mu Dalić nije dao ni minute u Katru..očigledno nema materijalnog interesa u vezi njega.

  • nabijem_admina14 13.01.2023.

    vrijeme je da nauci udariti loptu desnom nogom. to vrijedi i za majera, naravno

Komentiraj...
Vidi sve komentare