To je to što me zanima!

Kao dar s neba: Gavrilović je novi sponzor Hajduka?

Na Poljudu su se danas sreli gradonačelnik Splita Kerum, predsjednik Hajduka Joško Svaguša i poduzetnik Đuro Gavrilović sa svojim suradnicima
Vidi originalni članak

Hajduk uskoro ostaje bez generalnog sponzora INA-e i 7 milijuna kuna godišnjih prihoda, koliko im je ugovor o sponzorstvu garantirao. Čelnici 'bijelih' u potrazi su za novim sponzorima, a jedan bi im doslovno mogao sletjeti s neba. Naime, jutros je nebo nad Poljudom proparao reski zvuk helikoptera u brišućem letu. Obzirom da je u blizini vojna luka Lora, lako je bilo zaključiti kako je u pitanju vojni helikopter ili slično. No, kasnije se pokazalo kako je potencijalni Hajdukov sponzor Đuro Gavrilović osobnim helikopterom sletio na pomoćno igralište stadiona na Poljudu. Navodno je Gavrilović okupljenima na Poljudu rekao kako je navratio zajedno sa sinom, da bi razgledao stadion i porazgovarao s partnerom NCL grupacije, Željkom Kerumom. Saznajemo da se pričalo i o sponzoriranju Hajduka.
- Gospodin Gavrilović došao je posjetiti Hajduk i Poljud, a tema razgovora nije za javnost - kratko je rekao Hajdukov predsjednik Svaguša, a na pitanje je li bilo govora o sponzorstvu kratko je dodao:
- Mi smo u konstantnoj potrazi za sponzorima, jer je u ovo recesijsko vrijeme svaka kuna dobro došla.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • -zZzbuNJeEeNi_ToNy- 08.06.2010.

    ravlic hahaahah

  • dccro 08.06.2010.

    sad će svaguša davat kruhove,đuro salame,pa možda dobijemo besplatne sendviće na stadionu :D

  • dusansk 08.06.2010.

    mafijaš !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare