To je to što me zanima!

'Kao dijete sam spavao u dresu Reala, pomoći će mi Modrić...'

'Bojao sam se kako će izgledati moje tehniciranje s loptom pred mnoštvom ljudi. Eto, ispalo je sjajno!', rekao je oduševljeni novi napadač Reala Luka Jović pred okupljenim novinarima i navijačima
Vidi originalni članak

Srpski napadač Luka Jović (21) u srijedu je i službeno predstavljen kao novi igrač madridskog Reala. Na Bernabeuu je odradio klasično tehniciranje s loptom pa se obratio 'sedmoj sili'.

Zašto si odbio druge ponude koje su mogle biti financijske bolje, poput Barcelonine?

- Nisam znao ni za jednu drugu ponudu, o tim stvarima brine moj menadžer - kazao je napadač rodom iz Bijeljine. 

Nakon što je Jović potpisao za Real, počeo je kružiti trač da je Srbin spavao u dresu Reala kao dijete.

- To je istina, prijatelj mog oca dao mi je taj dres kao poklon. Odmalena sam navijač Reala, uostalom kao i mnoga djeca.

Koliko ćeš golova zabiti sljedeće sezone?

- Moram pokazati koliko mogu, ne bih prognozirao broj golova - odgovorio je srpski golgeter.

Jesi li razgovarao s trenerom Zidaneom?

- Nisam još razgovarao sa šefom. Mogu se prilagoditi na svaki sustav igre. Sam u napadu, ili s partnerom, svejedno.

Tko ti je idol?

- Omiljeni nogometaš mi je Brazilac Ronaldo. Iz Reala nikog ne bih izdvajao jer su mi suigrači, ne želim pričati o jednom igraču.

Plaćen si 60 milijuna eura. Previše?

- Iskreno, mislim da broj ne igra nogomet. Već sam rekao da još ne znam o drugim ponudama. O tome brine moj menadžer. Nisam obraćao pažnju na pisanja u medijima pa neću ni u budućnosti. Fokusirat ću se na igru, na ono što se događa na terenu.

'Potražit ću Luku Modrića'

Poslao je poruku navijačima 'kraljevskog kluba'.

- Real je najveći klub na svijetu, zadovoljstvo mi je što sam ovdje. Što se tiče navijača mogu obećati da ću dati 100 posto da pomognem momčadi da osvojimo sve! - poručio se sada već bivši napadač Eintrachta.

Posebno želi razgovarati s jednim igračem Reala.

- Nisam imao priliku razgovarati s igračima Reala, ali volio bih se čuti s Lukom Modrićem i mislim da hoću sljedećih dana.

Bojao se izlaska za Santiago Bernabeu.

- Bojao sam se kako će izgledati moje tehniciranje s loptom pred mnoštvom ljudi. Eto, ispalo je sjajno! - završio je novopečeni napadač Reala.

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Mara17Orsolic5 17.06.2019.

    Ovaj otišao iz Frankfurta!?!! Eeeeee neka je!!! Da mogu normalno gledati utakmice Bayerna, a ne da moram slušati onog srpskog komentatora koji komentira utakmice Bayerna kako stalno spominje Jovića i naslađuje se kada on zabije gol, a Lewa ne zabije, i slušati kako je on uvjeren da će Jović biti najbolji strijelac Bundeslige!! Lewa se naosvajao tih nagrada za najboljeg strijelca sezone, ali nema mi draže od ove zadnje nagrade jer je pokazao tom komentatoru da se najslađe smije onaj tko se zadnji smije!!

  • 13.06.2019.

    Pomoći će Luka luki u pronađenju novog kluba poslje sezone,jel nevjerujem da će se luka moći nametnut a kamoli probit !!!! Ali Sretno !!!!

  • Ja sam Ljubav,nisam Ljubo. 12.06.2019.

    Bas danas komentiram sa frendom na kavi kako smo se nasli prosle godine u 5mj u Frankfurtu na proslavi dfb pokala.Ide povorka igraca,po 2 ili vise igraca u bmw kabriu,mi stojimo uz cestu i u drugom autu iza brace kovac Rebic i Gacinovic,sjede iza,ne voze jel,i mi im nabacivamo posto su doslovno isli 3 kmh na sat,a kao treci sa njima je bio mladi decko mahao sa zastavom od ffm,maltene ga nitko ne dozivljava posto je Rebic zabio 2 komada i Gacinovic 1,Jovic to finale nije ni igrao nit smo znali tko je on.Eto kako se u jednoj sezoni sve okrene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare