To je to što me zanima!

Kao dječaku mu je auto slomio noge, sad je potpisao za Barcu

Barcelona je u svoje redove dovela i četvrtog Francuza. Nakon Umtitija, Lengleta i Dembelea, novi igrač 'blaugrane' postao je devetnaestogodišnji talentirani stoper Jean-Clair Todibo koji stiže iz Toulousea
Vidi originalni članak

Imao sam nekoliko prijeloma obje noge, ali to je za mene stara priča - rekao je novi mladić u redovima Barcelone, Jean-Clair Todibo

Ovaj je Francuz bio na meti mnogih velikana - Juventusa, Dortmunda, Liverpoola, Manchester Cityja, ali na kraju se odlučio za Barcelonu. Momčad Ernesta Valverdea dovela ga je bez odštete, a stići će na ljeto kad mu istekne ugovor s francuskim Toulouseom.

U dobi od devet godina udario ga je automobil i slomio mu noge na nekoliko mjesta, ali mladi se nogometaš uspješno oporavio i sad će zaigrati za jedan od najvećih europskih klubova.

Početkom ove sezone počeo je igrati za prvu momčad, a u 10 nastupa zabio je jedan gol. Visok je 190 cm i prema Transfermarktu trenutno vrijedi 8 milijuna eura. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Football77 09.01.2019.

    Super je sto dovode mlade igrace, ali znamo kakvu skolu barca ima... zasto tamo ne potraze. Lijevi bocni marc cucurella, desni bok sergi palencia... ima dosta potencijala u njima gledao sam tekme barcelone b.

  • Space Burek 08.01.2019.

    E sada neka krenu s svim snaka po De Jonga i nekog tko ce zamijeniti Suareza i svi sretni. A mozda bi bilo pametno i dovesti lijevog beka da ne ovise samo o Albi i Mirandi.

  • 123gogo 08.01.2019.

    uz rabiota najjaci igrac na klupi barce iduce sezone

Komentiraj...
Vidi sve komentare